Humber Napisano 30 Styczeń 2009 Autor Napisano 30 Styczeń 2009 Szkoda, że nikt nie podaje swojej oceny używania do pogrzebów w Polsce, AD 2009, radzieckiej armaty. Chyba jestem na niewłaściwym forum?Wyostrzę trochę swój protest: czy mozna dokonać np pochówku oficerów z Katynia używając do oprawy uroczystośći radzieckiego sprzętu z tego samego okresu ?. To przecież koszmar. Trudno o lepszy symbol sowietów. Jeśli nie mam racji to chyba pora wyjechać ....Jakoś nie mogę się pogodzić że naszego Władka Sikorskiego, po tym wszystkim co przeszliśmy, zawieziono na Wawel na ZIS-3 kaliber 76 mm Dobrze że nie wykorzystano Rudego 102 - kilka jeżdzi w kraju. Mamy tyle grup rekonstrukcji historycznej. A wojsko dalej swoje...Pozdrawiam
Tradytor Napisano 30 Styczeń 2009 Napisano 30 Styczeń 2009 Przecież już się wypowiedziałeś na ten temat i to identycznie w tym wątku http://www.odkrywca.pl/gen-sikorski-zginal-bo-uderzyl-sie-w-glowe-wynik-ekshumacji,646365.html#646365 więc po co dublować posty?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.