wolfik1 Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 Kto ma jakiś namiar na porządnego szewca w Warszawie który mógłby wykonać dobre oficerki na wymiar(mój Dziadek mówił obstalować")i nie zdarłby skóry ?Moje łydki niestety nie pozwalają na dopasowanie seryjnych" a chodzenie z klinem na cholewie nieco obciachowe jest...Z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steffanos Napisano 28 Styczeń 2009 Share Napisano 28 Styczeń 2009 Mam dwa namiary na oficerki szyte na miarę w Warszawie. Oba punkty to starzy porządni rzemieślnicy. Przygotuj się z wydatkiem kwoty 2.500,-zł!pozdrawiam!Damian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 28 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 28 Styczeń 2009 no to już zaczynam zbierać :-( jakbyś mi był uprzejmy przesłać owe namiary na NK albo na priva bedę wdzięczny :-)Przemek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubertosq Napisano 3 Luty 2009 Share Napisano 3 Luty 2009 oj cos mocno sie cenia ci warszawiacy :P mistrz fiskak w rawie mazowieckiej robi oficerki na wymiar i o wiele taniej cos kolo 1400zl ? juchtowe za 700zł. jeszcze w radomsku ktos robi buty takie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 a jakiś namiar na mistrza z Rawy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LSW Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Wiesław Barski 0 606 256 036 ul Piastowska 17 (zakład) Radomskohttp://www.forum.ulani.pl/viewtopic.php?t=68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 W Radomsku pan Wiesław Barski robi i rewelacyjne buty juchtowe wz31 i oficerki. Polecam uderzyć do niego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał MG42 Napisano 4 Luty 2009 Share Napisano 4 Luty 2009 Wolfik, trzeba było mnie spytać to ci bym dał namiar ... Na ul. Złotej jest szewc, koszt ok. 1000 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 4 Luty 2009 Autor Share Napisano 4 Luty 2009 no tak , najciemniej pod latarnią...:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.