SPIDER Napisano 19 Styczeń 2009 Napisano 19 Styczeń 2009 Spytaj się minutek1 czy Robi tez B4. Bo sprawił bym sobie B 4 :) na wiosnę. Pozdrawiam.
maniutek1 Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Napisano 19 Styczeń 2009 hehehe... No nie całkiem ze mnie taki minutek...Dobrze Spider, zapytam jeśli się uda skontaktować z Allem...PozdrawiamManiutek
SPIDER Napisano 20 Styczeń 2009 Napisano 20 Styczeń 2009 Poprawka sorka Manutek1 :) to daj znać na fora .
godles Napisano 20 Styczeń 2009 Napisano 20 Styczeń 2009 WitamPozwolę sobie zabrac głos w sprawie Bartka IV jako długotwałego uzytkownika tego sprzetu. Zastanwiając się nad wyborem między Bartkiem 3 lub 4 uwzgledniajac w/w potrzby, zdecydowanie polecam Bartka 4.Tak jak wczesniej pisali poprzednicy, dwa tryby pracy. Sprzęt dobry na militarkę(żelazo), oraz kolorową drobnicę.Jeśli chodzi o zasiegi to naprawdę nie ma co narzekac. W zupełnosci wytarczają(kwestia dobrego opanowania sprzętu). Jeśli będą jakieś pytania proszę pisać. Pozdarwiam.
maniutek1 Napisano 20 Styczeń 2009 Autor Napisano 20 Styczeń 2009 Witam.Godles kiedy i gdzie kupiłeś Bartka? Wiele kosztował?
godles Napisano 20 Styczeń 2009 Napisano 20 Styczeń 2009 Witam!Bartka kupiłem od samego konstruktora, wtedy dzialała jego stronka. O ile pamiętam wyprodukowanych Bartkow IV nie było zbyt wiele, ja nabyłem jeden z pierwszych-i mam go do dzisiaj hehe. Ceny niestety nie pamietam, ale dzięku uprzejmosci konstruktora otrzymałem za tą samą cenę czteroczęsciową konstrukcję, więc spokojnie miesci sie do małego plecaka.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.