ramzes0 Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Napisano 12 Styczeń 2009 WitamZnalazłem teren w powiecie brzeskim gmina Grodków którego jeszcze nikt nie spenetrował mam co do niego pytanie.W drzewach są kule stare już okres 2 woj.światowej o czym to może świadczyć są tam też pojedyncze okopy linia... na co to może wskazywać... może rozegrała się tam jakaś bitwa ....czekam na wasze sugestie
grove3 Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Zaryzykuję bana , ale nie mogę czytać takich rzeczy .Tosz nie wiesz że po wojnie leśnicy zbierali kule stare z 2 wojny " i wbijali młotkami w drzewa .Chodziły plotki że kto będzie miał więcej kul starych z 2 wojny " w drzewie , dostanie odszkodowanie za niemożność przetarcia drzewa w tartaku .Na co może to wskazywać ?? ??Ano na to że Greenpeace zrobiło wała leśnikom .Przetrzeć nie mogą , a dotacji nie dostali i rosną sobie laski , których nikt nie spenetrował .Może zanim zaczniesz głupoty wypisywać i zadawać niemądre pytania , poczytaj sobie forum i kilka książek to wtedy się dowiesz o działaniach Greenpeac'u na terenie powiatu brzeskiego , oraz może unikniemy przeglądania w identyfikacji Twoich pytań o blaszki , gwoździki jak już odpalisz wykrywacz .
Tradytor Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Kolega jest nowy na forum a ty od razu na niego wyjechaleś jak babka na łobuza zadal konkretne pytanie i takiej oczekuje odpowiedzi a nie zeby mu ubliżać
ramzes0 Napisano 13 Styczeń 2009 Autor Napisano 13 Styczeń 2009 Jestem początkujący a ty na starcie jesteś wielki i tylko się wymądrzasz żal jako zapewne bardziej obeznany powinieneś pomagać a nie krytykować tych co nie posiadają takiej wiedzy nie masz jej tylko dla siebie
tendrzak Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 Ramzes . Nie otwieraj niepotrzebnie drugi raz wątku o Grodkowie . Jak kilka dni temu otworzyłeś jeden to wypowiadaj się na tym jednym a , nie dwa wątki te same. jak chcesz złapać bana to jesteś na dobrej drodze.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.