Skocz do zawartości

Powiat Brzeg - Gmina Grodków-- Kule-PYTANIE

ramzes0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam
Znalazłem teren w powiecie brzeskim gmina Grodków którego jeszcze nikt nie spenetrował mam co do niego pytanie.
W drzewach są kule stare już okres 2 woj.światowej o czym to może świadczyć są tam też pojedyncze okopy linia... na co to może wskazywać... może rozegrała się tam jakaś bitwa ....
czekam na wasze sugestie
Napisano
Zaryzykuję bana , ale nie mogę czytać takich rzeczy .
Tosz nie wiesz że po wojnie leśnicy zbierali kule stare z 2 wojny " i wbijali młotkami w drzewa .
Chodziły plotki że kto będzie miał więcej kul starych z 2 wojny " w drzewie , dostanie odszkodowanie za niemożność przetarcia drzewa w tartaku .
Na co może to wskazywać ?? ??
Ano na to że Greenpeace zrobiło wała leśnikom .
Przetrzeć nie mogą , a dotacji nie dostali i rosną sobie laski , których nikt nie spenetrował .
Może zanim zaczniesz głupoty wypisywać i zadawać niemądre pytania , poczytaj sobie forum i kilka książek to wtedy się dowiesz o działaniach Greenpeac'u na terenie powiatu brzeskiego , oraz może unikniemy przeglądania w identyfikacji Twoich pytań o blaszki , gwoździki jak już odpalisz wykrywacz .
Napisano
Kolega jest nowy na forum a ty od razu na niego wyjechaleś jak babka na łobuza zadal konkretne pytanie i takiej oczekuje odpowiedzi a nie zeby mu ubliżać
Napisano
Jestem początkujący a ty na starcie jesteś wielki i tylko się wymądrzasz żal jako zapewne bardziej obeznany powinieneś pomagać a nie krytykować tych co nie posiadają takiej wiedzy nie masz jej tylko dla siebie
Napisano
Ramzes . Nie otwieraj niepotrzebnie drugi raz wątku o Grodkowie . Jak kilka dni temu otworzyłeś jeden to wypowiadaj się na tym jednym a , nie dwa wątki te same. jak chcesz złapać bana to jesteś na dobrej drodze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie