NYZIA Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2009 Witam. Może ktoś jest z Bochni lub okolic na wspólne wypady z wykrywką na wiosnę, bo samemu to tak ni jak , a w kilkoro raźniej.Chodzę po polach i lasach około 2 lat i jeszcze nie spotkałem nikogo po naszym fachu!!!A miejscówki są dość ciekawe można coś niecoś znależć.Pozdarwiam , Czekam na odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 12 Styczeń 2009 Share Napisano 12 Styczeń 2009 Wiem, że jakieś bunkry są też w okolicy.Nie wiem ile jeszcze pomieszkam w Krakowie, ale jeśli do wiosny, to możemy się ustawić na wykopki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymi Napisano 13 Styczeń 2009 Share Napisano 13 Styczeń 2009 cześć kolego mam do Bochni ok 120 km nigdy nie kopałem w tamtych okolicach chętnie możemy się ugadać Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matizmat Napisano 24 Styczeń 2009 Share Napisano 24 Styczeń 2009 Czołem! Jestem z okolic Gorlic, w rejonie Bochni jeszcze nie miałem przyjemności kopać, więc czemu nie... Też się piszę z przyjemnością. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artand Napisano 30 Styczeń 2009 Share Napisano 30 Styczeń 2009 Cześć NYZIA , niestety nie mieszkam już w Bochni , ale może zainteresuje Cie mój stary post (Forum: Pojazdy/Artyleria) http://www.odkrywca-online.com/bochnia-proszowki,637463.html#637463 . Co do bunkrów pamiętam je dobrze , wiele z nich było zasypanych śmieciami lub zalanych woda przez co w starych czasach niedostępne.Ciekawi mnie czy znalazłeś coś ciekawego ? Pozdrowienia dla Ciebie i ,,mojej,, Bochni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okon Napisano 2 Luty 2009 Share Napisano 2 Luty 2009 hey NYZIA,info poszło na priv.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.