NYZIA Napisano 12 Styczeń 2009 Autor Napisano 12 Styczeń 2009 Witam. Może ktoś jest z Bochni lub okolic na wspólne wypady z wykrywką na wiosnę, bo samemu to tak ni jak , a w kilkoro raźniej.Chodzę po polach i lasach około 2 lat i jeszcze nie spotkałem nikogo po naszym fachu!!!A miejscówki są dość ciekawe można coś niecoś znależć.Pozdarwiam , Czekam na odpowiedź.
ja20 Napisano 12 Styczeń 2009 Napisano 12 Styczeń 2009 Wiem, że jakieś bunkry są też w okolicy.Nie wiem ile jeszcze pomieszkam w Krakowie, ale jeśli do wiosny, to możemy się ustawić na wykopki.
szymi Napisano 13 Styczeń 2009 Napisano 13 Styczeń 2009 cześć kolego mam do Bochni ok 120 km nigdy nie kopałem w tamtych okolicach chętnie możemy się ugadać Pozdr
matizmat Napisano 24 Styczeń 2009 Napisano 24 Styczeń 2009 Czołem! Jestem z okolic Gorlic, w rejonie Bochni jeszcze nie miałem przyjemności kopać, więc czemu nie... Też się piszę z przyjemnością. Pozdrawiam.
artand Napisano 30 Styczeń 2009 Napisano 30 Styczeń 2009 Cześć NYZIA , niestety nie mieszkam już w Bochni , ale może zainteresuje Cie mój stary post (Forum: Pojazdy/Artyleria) http://www.odkrywca-online.com/bochnia-proszowki,637463.html#637463 . Co do bunkrów pamiętam je dobrze , wiele z nich było zasypanych śmieciami lub zalanych woda przez co w starych czasach niedostępne.Ciekawi mnie czy znalazłeś coś ciekawego ? Pozdrowienia dla Ciebie i ,,mojej,, Bochni.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.