Skocz do zawartości

Grodków opolskie

ramzes0

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ja tam nie narzekam ;) Oczywiście trzeba się sporo nachodzić aby coś wycharczeć ale nie jest jeszcze tak źle.
Na wiosnę planuję pojechać w rejony Grodkowa, gdy dzień będzie dłuższy - bo tak to mi się nie opłaca.
W sumie byłem tam raz i nie wiem powiem jak na parę godzin chodzenia było obiecująco ;)
Napisano
No dziś idę przed las GrodkowskI:D xD W takim charakterystycznym miejscu się pokręćiłem ... i skrzynie znalazłem starą ale dość głęboko już było ciemno... to nie mogłem dokopać:D xD he he.. :D Ja tam wolę broń hełmy xD niż monetki.....

Ale w tym lesie trzeba mieć dobry sprzęt... nie to co ja... :D
Na wakacjach coś kupie lepszego bo to co mam to złoM:D xD
Ale mam fajne ciekawe miejsca na monetki, i bagnet noże okopowe. he he
Napisano
dzisiejsze rezultaty w lesie między Godkowem a Żelazną, znalazłem teren dość marnie przeszukany.... przez innych...wow nareszcie...
Napisano

Nie wyraźne bd 3 pierwsze foto robione przez telefon kom.. postaram się brać aparat do lasu bo ... nie wziąłem ... ale coś tam widać...

Chyba 2 Rury od Pancerfausta.... :D ale bez ładunku xD jak widać na focie he he

Napisano
Co do tego linku z obrazkiem który zapodałem wcześniej to był on pobrany z rosyjskiej strony poświęconej 60 rocznicy zwycięstwa nad faszyzmem. Swego czasu sporo było takich stron. Za jakiś czas wrzucę resztę (kilka rysunków, i tekst po rosyjsku).
Napisano

Ha ha Najlepsze:D
to tak nic to nie przypomina trochę jak kota he he bo jest jedno jak by ucho a drugie odpadło widziałem

ale dlatego to dziwne bo sprawdzałem jest to pozłacane ... sam nie wiem po co? he he :D ale znalazłem jakieś złoto he he :D można się pochwalić .. do muzeum to oddam bo mi to n ie potrzebne ,....

Napisano
To zapewne resztki wytopionej rudy miedzi z zanieczyszczeniami. Bardzo często znajdowane w okolicach Grodkowa - był tu zapewne jakiś ośrodek hutniczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie