Skocz do zawartości

gdy o 6 rano kolbami ..".(jak sie bronic)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
ema,maja oni swoje sposoby wiec dlaczego my nie mielibysmy miec swoich?,
jak sie ustrzec przed wizyta smutnych panow?
jak sprzedac na necie militaria i nie pojsc kiblowac za to?
co zrobic gdy pukaja do dzwi?
co zrobic gdy juz sa w domu?
co zrobic gdy znajda u nas cos nielegalnego w ich mniemaniu?

czyli post o tym jak wyzwiesc w pole empe" narzedzia wladzy:)

wiadomo najlepiej nic w domu nie trzymac jak sie na necie cos wystawia ,ale czasami wpadaka moze przyjsc z innej strony,ktos komus tam za skore zalazl i ten drugi ktos chce sie zemscic,jak wiadomo nie jeden dostal zawiasy za niesprawny pistolet sygnalowy;-)

jednym ze sposobow ktory samemu z powodzeniem udalo mi sie przeprowadzic (dwa razy)
mialem kilka mauserow i troche amunicji plus jakies bzdety typu zapalniki z Iws,wszystko calkowicie niesprawne,
wiadomo jak to bylo wpadli rano rewizja nakaz itp.zabrali do expertyzy, to byl marzec.

now wiec przez przypadek na to wpadlem i poprostu powiedzialem ze to sa rzeczy chlopaka ktory u mnie caly ten pokoj wynajmowal:)
na rozprawe wpadlem z usmiechem na twarzy i z profesjonalnym pismem o wynajeciu tego pokoju za taka i taka cene od stycznia do czerwca przez pana takiego i takiego:)
dziala,mam wiecej takich opowiesci ale czekam na wasze:)
jak to tu sie mowi:pozdrawiam:)
Napisano
haha i kto to mowi?
z tego co widze to ty zakladasz tylko takie tematy np:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=645272#753045

smiech czlowieku,aaa i jeszcze widzialem ze sie wypowiadasz w temacie zwierzeta domowe gratuluje:)
jak niemasz nic do dodania bo co znalazles w zyciu to dwie butelki i dziurawe wiadro(i nazywasz to militariami)to sie nie wypowiadaj,zaloz nowy temat pod tytulemdeszcz pada czy ktos rezygnuje>":-)
Napisano
ciekawy??????
chlopie wezzzzzzzzzzzz
mam ci wyslac co pisza chlopaki na pw o tym twoim temacie>?
co ty tam masz ciekawego?
czy kopiecie w zimie czy nie kopiecie?
moj temat jest przelomowy na tym forum,beda go czytac nawet policjanci:)
a twoj?
kupa zalu nawet nie smiechu, a zal to nam ciebie ,idz pisz dalej w tym temacie o zwierzaczkach domowych:)
Napisano
daj maila, nie bede zasmiecal tego tematu ktory sie nam wszystkim przyda,nawet na forum dla hakerow jest temat jak sie bronic przed udowodnieniem winy,
wiec i na naszym kochanym forum sie taki przyda,ze ty niemasz nic do opowiedzenia bo pan policjant i ksiadz to dla ciebie wzory do nasladowania to jak mowilem;pisz dalej w tych swoich bajeranckich tematach o zwierzatkach, wiadrach czy flaszkach po winie znalezioncy w okopach z wwII:)
a ja sie nie denerwuje to raczej ty przybladles z deka:)
Napisano
policjant i ksiądz to dla mnie wzory ale na tarczy jak strzelam z KBKS kolego!! może i mnie poniosło ale każdy ma swoje zdanie. ale chętnie poczekam może ktoś napisze coś ciekawego

pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie