Piotr4415 Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2009 Jak konserwować pociski do dział i ciężkich karabinów przeciw pancernych ??, wd 40 nic nie daje z pocisków nadal kruszy sie metal ?? nawet z tych dobrze oczyszczonych ???,dobry sposób to papier ścierny i farbo ????????????????????????????Aha jak oczyścić panzerfausta 60 bez gruszki z rdzy jak jest ten celownik w rdzy a metal jest tam cienki wiecie o co mi chodzi ??,potem bym go pomalował piaskowo farbo ale jak to wyczyścić,rura cała ale celownik słaby i ta blaszka co ja się wciska po czym gruszka wystrzela - w rdzy to jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Na te pociski i panzerfausta to najlepiej bedzie zastosowac elektrolize.Ps : Wystarczy szukac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Z rurami to jest tak:albo trafisz taką,że celownik i spust ciągle trzyma sie kupy-do odratowania,albo taką ze w/w są w formie szczątkowej i przy pierwszej ingerencji od razu odpadają/zazwyczaj na zawiasie/pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 przypadek beznadziejny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 przypadki beznadziejne/2/ pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr4415 Napisano 10 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 10 Styczeń 2009 kupiłem panzer. 60 w kiepskim stanie rdze zdrapałem i nie tak żlę wygląda ale odpada rdza trochę ,najgorzej jest z spustem trzyma się super mogę nim ruszać ale rdza boje się że jak czymś mocnym wyczyszczę jak papier ścierny to go rozwalę .muszę kupić do niego gruszkę i zadbać żeby miało efekt zbliżony do minimum dobrego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 11 Styczeń 2009 Share Napisano 11 Styczeń 2009 No to zastosuj elektrolize. Potem szczota na wiertarce i efekt git. A celownik pownien zostać. Ja mam kilka wykopow i w każdym mam celownik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.