Skocz do zawartości

Konserwacja pocisków ?

Piotr4415

Rekomendowane odpowiedzi

Jak konserwować pociski do dział i ciężkich karabinów przeciw pancernych ??, wd 40 nic nie daje z pocisków nadal kruszy sie metal ?? nawet z tych dobrze oczyszczonych ???,dobry sposób to
papier ścierny i farbo ????????????????????????????

Aha jak oczyścić panzerfausta 60 bez gruszki z rdzy jak jest ten celownik w rdzy a metal jest tam cienki wiecie o co mi chodzi ??,potem bym go pomalował piaskowo farbo ale jak to wyczyścić,rura cała ale celownik słaby i ta blaszka co ja się wciska po czym gruszka wystrzela - w rdzy to jest ?

Z rurami to jest tak:albo trafisz taką,że celownik i spust ciągle trzyma sie kupy-do odratowania,albo taką ze w/w są w formie szczątkowej i przy pierwszej ingerencji od razu odpadają/zazwyczaj na zawiasie/pzdr

kupiłem panzer. 60 w kiepskim stanie rdze zdrapałem i nie tak żlę wygląda ale odpada rdza trochę ,najgorzej jest z spustem trzyma się super mogę nim ruszać ale rdza boje się że jak czymś mocnym wyczyszczę jak papier ścierny to go rozwalę .muszę kupić do niego gruszkę i zadbać żeby miało efekt zbliżony do minimum dobrego .

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie