Skocz do zawartości

Nowy numer THESAURUS NEWS dostępny w sieci

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do czytania nowego numeru THESAURUS NEWS dostępnego od dziś w sieci
http://www.thesaurus.com.pl/gazeta/numer3/index.html
Redakcja będzie wdzięczna za wszelkie sugestie i uwagi dotyczące obecnego numeru a także numerów kolejnych, które z pewnością będą się ukazywać.
Zapraszamy wszystkich do współtworzenia następnych numerów, nadsyłania ciekawych artykułów które z przyjemnością zamieścimy w następnych miesiącach. Chcielibyśmy aby w kolejnych numerach Thesaurusa każdy znalazł coś ciekawego dla siebie i z przyjemnością oczekiwał na kolejne wydanie.

Przyjemnego czytania

ps. Thesaurus tworzony jest przez pasjonatów dla pasjonatów bez jakichkolwiek gratyfikacji i wynagrodzeń. Jest wydawany i opracowywany niekomercyjnie a wszystkie artykuły są własnością autorów piszących je za absolutne FREE.

pozdrawiam stangret

Jestem właśnie po lekturze artykułu o ostatnim (czyli najświeższym) zlocie w Chrobrzu. http://www.thesaurus.com.pl/gazeta/numer3/chroberz.html .
Ja nie byłbym tak delikatny w opisie więc nawet dobrze, że to Stangretowi przypadło opisać :)
,,...Niestety przedstawiciele ogólnopolskiego miesięcznika dla poszukiwaczy obecne były tylko ciałem, a szkoda bo wielu poszukiwaczy chciało przeczytać relację ze zlotu w Swoim miesięczniku. ''
Stangret - przeczytaj jak to ,,swoje'' czasopismo oceniają jego stali czytelnicy.
,,redakcja'' miała pole do popisu - za darmo. W sposób amatorski podeszli do ,,PR''. Miały kontakt z żywym czytelnikiem, którego totalnie olały idąc na łatwiznę (alkohol i jak to już na innych forach zauważono - szczeniackie zabawy i gesty'' Pewnie panie ,,dziennikarki'' :) powtórzą - jaki czytelnik taka redakcja ale to Wy wytykałyście identyczne zachowanie na zlocie w Nysie i powtarzałyście, że nie tędy droga, że współczesny poszukiwacz oczekuje trochę więcej. Oj abyście się nie obudziły z ręką w nocniku.
Teraz pozostaje nam odliczanie do najbliższego zlotu - niekomercyjnego organizowanego przez wspomniane pismo.
Przeczytałem wszystkie relacje jakie były zamieszczone w ,,Odkrywcy'' i ciekawy jestem czy po wspomnianym zlocie w Świnoujściu 2009 będziemy czytać o nim jak o zlocie w Nysie czy też jak o zlocie w Jedlinie.
Pozdrawiam Weteryna

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie