anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Wewnątrz, aż dwa wyjścia awaryjne. Jedno od zewnątrz zasypane i niedostępne...za to drugie wyjście z małą niespodzianką. Niespodzianka będzie za chwilkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 To jest drugie wyjście awaryjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Mocna korozja na drzwiach robi swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 A oto niespodzianka. Zaskoczyło mnie to wyjście awaryjne, bo do tej pory byłem przekonany ze Mauser produkował tylko uzbrojenie. Chyba, że to to tylko pamiątka po jakimś Pomysłowym Dobromirze" ,:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Ujęcie z innej strony.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtek2a Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 A gdzie jest ten schron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkduch Napisano 28 Czerwiec 2010 Share Napisano 28 Czerwiec 2010 Witam,ja czesyo chodze po opuszczonych domach przewaznie takich co pamieaja wojne i patrze strychach lub piwnicach zadko sie cos trafia ale zawsze warto zobaczyc bo niewiadomo czy czasem czegos ciekawego niebedziepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.