anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Wewnątrz, aż dwa wyjścia awaryjne. Jedno od zewnątrz zasypane i niedostępne...za to drugie wyjście z małą niespodzianką. Niespodzianka będzie za chwilkę.
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 To jest drugie wyjście awaryjne.
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Mocna korozja na drzwiach robi swoje.
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 A oto niespodzianka. Zaskoczyło mnie to wyjście awaryjne, bo do tej pory byłem przekonany ze Mauser produkował tylko uzbrojenie. Chyba, że to to tylko pamiątka po jakimś Pomysłowym Dobromirze" ,:-)
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Napisano 7 Styczeń 2009 Ujęcie z innej strony.Pozdrawiam.
mkduch Napisano 28 Czerwiec 2010 Napisano 28 Czerwiec 2010 Witam,ja czesyo chodze po opuszczonych domach przewaznie takich co pamieaja wojne i patrze strychach lub piwnicach zadko sie cos trafia ale zawsze warto zobaczyc bo niewiadomo czy czasem czegos ciekawego niebedziepozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.