ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Wiem, że na forum są ludzie którzy zwiedzają fortyfikacje, stare dworki, pałace.Są ludzie którzy szukają po starych domach czy obejściach fantów, a czy ktoś z forum może lubi pochodzić po innych opuszczonych obiektach typu fabryki, domy, szpitale, magazyny itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Opuszczony dom na Mokotowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 W niektórych miejscach coś się jeszcze zachowało, ale w większości wszystko zniszczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 To pozostałości po szpitalach i sanatoriach w Otwocku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Coś zdjęcia nie załadowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Kiedyś to pięknie wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
martini Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 J tylko byłem w nieczynnej jednostce wojskowej w Lubiatowie. Jedno ze zdjęć wykonanych w starym hangarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 Witam. Niedaleko mojego bloku , jest opuszczony młym w fatalnym stanie , póżniej dam fotki .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Jedni mówią, że tam był burdel, inni, że fabryka wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Mi bardziej podchodzi, że tam fabryka wina była. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Pewnie część osób z Wawy będzie kojarzyć ten budynek, niedaleko fajnej miejscówki jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 ja20 ten opuszczony dom na mokotowie to przy jakiej ulicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 4 Styczeń 2009 Autor Share Napisano 4 Styczeń 2009 Morskie oko.Dokładnie nie potrafię wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 ja20 dzięki. Jak zlokalizuje dokładnie to może się przejde ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 witam. Tak ja wcześniej wspomniałem dodaje ruiny młynu .pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 została jedn ściana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 kompletna ruina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 a tu widok z mojego balkonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 środek trochę ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal16 Napisano 4 Styczeń 2009 Share Napisano 4 Styczeń 2009 koniec. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Witam. Ja chodzę bardzo często po różnych takich...Te fotki jeszcze gorące, bo wczorajsze.Zapraszam do zwiedzenia bunkra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 Bardzo ciekawe oryginalne wrota. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.