Skocz do zawartości

sklepy zagraniczne!!!

michalbc4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Oszukac to nie oszukali w dosłownym znaczeniu,ale ich polityka sprzedaży jest głupia.
Za takie dodatki co dają to nie wiem czy można wysyłkę zwrócić.Dostaniesz lupke plstikową chińską czy pokrowiec na znaleziska z marnej jakości ceraty.
A co to mi za promocja że za 800$ dostajesz za kolejne 40$ wykrywacz chiński marki MP lub inny szmelc,pokaż mi za te 40$ czy daja coś markowego?Chyba że markowy to Bounty Hunter za 90 $,który sie nie sprzedaje i muszą wypchnąć.
Kolejna sprawa to zakup części i akcesoriów,jeden przedmiot obojetnie jaki to 10 $ na wysyłkę a kolejne to dodatkowe 5 l jego wielkokrotność.Nawet jakbyś kupił 5 pokrowców elektroniki które mozna do koperty schować to i tak zabulisz 20 $ czyli 60 zł.
Ja już dawno sie przeniosłem do innego sklepu,w którym wysyłkę każdego wykrywacza mam gratis,dotyczy to też każdego z akcesoriów.
Poza tym tam gdzie się stołuję to są prawdziwe promocje i do wykrywki są takie dodatki że kellyco to dziady przy nich.
Nie ma szumu marketingowego i wśród sprzedających są prawdziwi poszukiwacze,którzy testują i rzeczowo opiniują dany sprzęt,a nie jak w kellyco dziadki którzy tylko :wow,yes,yes i takie tam co moga z broszurki przeczytać.
Fakt wysyłka w kellyco jest szybka to tyle.
  • Odpowiedzi 78
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
W Kellyco nie kupisz chyba Whitesa ! (Whites metal detectors not available in United Kingdom, Europe and Turkey) a może to tylko taka ściema ???
No i Panowie doliczcie sobie do ceny , cło + vat (tutaj Kellyco nie pomoże)
Moim zdaniem lepiej kupować UK !

fiskars jeśli to nie tajemnica to podziel się info o woim" sklepie , może inni tez skorzystają !?
Napisano
pytajnick żle zrozumiałeś.Nie wysyłają do Europy ,dlaczego? dlatego że dystybutorzy by sie buntowali,oni to muszą tez zarobić.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie