fiskars Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 Oszukac to nie oszukali w dosłownym znaczeniu,ale ich polityka sprzedaży jest głupia.Za takie dodatki co dają to nie wiem czy można wysyłkę zwrócić.Dostaniesz lupke plstikową chińską czy pokrowiec na znaleziska z marnej jakości ceraty.A co to mi za promocja że za 800$ dostajesz za kolejne 40$ wykrywacz chiński marki MP lub inny szmelc,pokaż mi za te 40$ czy daja coś markowego?Chyba że markowy to Bounty Hunter za 90 $,który sie nie sprzedaje i muszą wypchnąć.Kolejna sprawa to zakup części i akcesoriów,jeden przedmiot obojetnie jaki to 10 $ na wysyłkę a kolejne to dodatkowe 5 l jego wielkokrotność.Nawet jakbyś kupił 5 pokrowców elektroniki które mozna do koperty schować to i tak zabulisz 20 $ czyli 60 zł.Ja już dawno sie przeniosłem do innego sklepu,w którym wysyłkę każdego wykrywacza mam gratis,dotyczy to też każdego z akcesoriów.Poza tym tam gdzie się stołuję to są prawdziwe promocje i do wykrywki są takie dodatki że kellyco to dziady przy nich.Nie ma szumu marketingowego i wśród sprzedających są prawdziwi poszukiwacze,którzy testują i rzeczowo opiniują dany sprzęt,a nie jak w kellyco dziadki którzy tylko :wow,yes,yes i takie tam co moga z broszurki przeczytać.Fakt wysyłka w kellyco jest szybka to tyle.
pytajnick Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 W Kellyco nie kupisz chyba Whitesa ! (Whites metal detectors not available in United Kingdom, Europe and Turkey) a może to tylko taka ściema ??? No i Panowie doliczcie sobie do ceny , cło + vat (tutaj Kellyco nie pomoże)Moim zdaniem lepiej kupować UK !fiskars jeśli to nie tajemnica to podziel się info o woim" sklepie , może inni tez skorzystają !?
Martin Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 Edd Twój post ujawniłem aby uświadomić Tobie i innym iż na takie słownictwo na tym Forum nie ma miejscaPozdrawiamMartin
fiskars Napisano 3 Styczeń 2010 Napisano 3 Styczeń 2010 pytajnick żle zrozumiałeś.Nie wysyłają do Europy ,dlaczego? dlatego że dystybutorzy by sie buntowali,oni to muszą tez zarobić.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.