Skocz do zawartości

Dobry Statyk

szajka

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
szukam dobrego statyka jako drugi wykrywacz do 500 zł czy cos znajdę jeżli nie to podajcie droższy poz szajka dzieki z gory za pomoc
Napisano
bo mozna dostac zajoba juz sam niewiem czytam forum i midas to szajs novak tez smetek to nie tak naprawde pi ja mam obecnie gt a mam pare miejsc gdzie chcialbym sprawdzic za militarka a slyszalem opinie ze vlf to se moge i g... znajde i ze potrzebuje pi i dlatego pytam niechce wywalac kupy kasy bo z gt jestem zadowolony dlatego szukam czegos taniego i w miare dobrego i glebokiego bo jesli chodzi o kolor to gt jest naprawde dobry ale militarka ehhh :/
Napisano
Kolego , ale przeciez Gt przewyższa osiągi smętka i Salamandry ( chyba tez) to po jaką cholere Ci drugi sprzęt na militakr jak jest gorszy???
Napisano
Nie podejmé decyzij za Ciebie
Ale jesli chodzi o mnie mam Whitesa 6000di pro sl,i C.scope1220xd,ten pierwszy nie posiada tonowej ID,ale jest naprawdé ok,natomiast C.scope 1220xd -poszukaj na forum ,bylo sporo.
pozdrawiam
Napisano
Szajka ja też mam GT i nie nażekam na militarke tylko głebokie wykopy inne wykrywki by tego nie pociągneły a Gt tak wykopy powyżej metra .Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie