szajka Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Napisano 27 Grudzień 2008 szukam dobrego statyka jako drugi wykrywacz do 500 zł czy cos znajdę jeżli nie to podajcie droższy poz szajka dzieki z gory za pomoc
ARKADIO.IE Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 C.scope 1220xdWhites 6000di pro slWhites 6000xl z bajerem od MRANDAAle wszystkie sa ponad kwoté którá podajesz pozdrawiam
szajka Napisano 27 Grudzień 2008 Autor Napisano 27 Grudzień 2008 bo mozna dostac zajoba juz sam niewiem czytam forum i midas to szajs novak tez smetek to nie tak naprawde pi ja mam obecnie gt a mam pare miejsc gdzie chcialbym sprawdzic za militarka a slyszalem opinie ze vlf to se moge i g... znajde i ze potrzebuje pi i dlatego pytam niechce wywalac kupy kasy bo z gt jestem zadowolony dlatego szukam czegos taniego i w miare dobrego i glebokiego bo jesli chodzi o kolor to gt jest naprawde dobry ale militarka ehhh :/
thomson Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Kolego , ale przeciez Gt przewyższa osiągi smętka i Salamandry ( chyba tez) to po jaką cholere Ci drugi sprzęt na militakr jak jest gorszy???
ARKADIO.IE Napisano 27 Grudzień 2008 Napisano 27 Grudzień 2008 Nie podejmé decyzij za Ciebie Ale jesli chodzi o mnie mam Whitesa 6000di pro sl,i C.scope1220xd,ten pierwszy nie posiada tonowej ID,ale jest naprawdé ok,natomiast C.scope 1220xd -poszukaj na forum ,bylo sporo.pozdrawiam
daro2904 Napisano 28 Grudzień 2008 Napisano 28 Grudzień 2008 Szajka ja też mam GT i nie nażekam na militarke tylko głebokie wykopy inne wykrywki by tego nie pociągneły a Gt tak wykopy powyżej metra .Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.