wino39 Napisano 23 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2008 wiem że jest to paleta RAL-6006 ale czy ma być to farba nitro olejna akrylowa?????????z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 nitro....pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 A może RAL-7009???POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 24 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 24 Grudzień 2008 i moge iść np do castoramy i mi wymieszają i ile miejwięcej kosztuje takie wymieszanie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3245 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Montana-Cans/Hardcore/Black/Gold. Zobacz palete barw tej farby, maja tysiace odcieni roznych kolorow (feldgrau/khaki i wiele innych też sie znajdzie). Za puszke 400ml w spray'u zapłacisz max 14-16pln. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Kolego Montany są do graffiti , a nie do hełmow. :D Ale można i tak zrobić. Nie wiem jakby to wyglądało ale pewnie spox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3245 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Wiem do czego są Montany wiele lat bazgrałem mury ;) I dlatego wiem, że te farby należą do jednych z najlepszych, można je wykorzystywać nie tylko do robienia wrzutów. Najlepiej było by znaleźć kolor w palecie serii Gold'ów, mają mniejsze ciśnienie i można spokojnie malować, co innego Black, te mają duże ciśnienie (na nocne akcje ;) i robią zacieki gdy się nimi za wolno macha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
3245 Napisano 24 Grudzień 2008 Share Napisano 24 Grudzień 2008 Ja kupowałem feldgrau w malutkiej puszce na allegro, za jakieś 30-40 blach. Później przyczaiłem, że mogłem kupić Golda 400ml , za 14-16pln. Efekt praktycznie taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.