Skocz do zawartości

Ace 250 a słuchawki??????

tadeks6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam kilka pytań dotyczących Garetta Ace 250, a mianowicie czy po podłonczeniu do niego słuchawek baterje dłurzej trzymają jak bez nich?? No i czy na słuchawkach lepiej rozpoznawać tony dopasowane do danego metalu niz na głośniku??? Czy to wszystko nie ma wiekszego znaczenia?
Daż Dół tadeks6.
Napisano
W każdym wykrywaczu podłączonym do słuchawek akumulatorki wytrzymają dłużej i nie ma tu znaczenia model wykrywki. Po prostu akumulator zużywa mniej prądu emitując dźwięk w słuchawkach. Pozdrawiam.
Napisano
Dzięki Bandzior26... A jak jest z tym odróżnianiem tonów, czy lepiej jest odróżnić ton na kolor od tego na żelazo na słuchawkach czi bez????????????? Daż Dół tadeks6
Napisano
Popieram moich przedmówców. Nie słychać różnicy w wysokości tonów. Pomagają skupić się na sygnałach z ziemi np. nad plażą pobliską jezdnią czy wykrywaczem konkurenta pokarmowego ( czytaj kolegi) Moim prywatnym zdaniem słuchawki służą mi do bezgłośnego przemieszczania się po wiejskich opłotkach i dzięki temu czasem pozostaję nie zauważony gdy klęczę w ubrany w obowiązkowe moro nad cewką.To moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać. Pozdrawiam serdecznie.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie