tadeks6 Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Napisano 22 Grudzień 2008 Witam mam kilka pytań dotyczących Garetta Ace 250, a mianowicie czy po podłonczeniu do niego słuchawek baterje dłurzej trzymają jak bez nich?? No i czy na słuchawkach lepiej rozpoznawać tony dopasowane do danego metalu niz na głośniku??? Czy to wszystko nie ma wiekszego znaczenia?Daż Dół tadeks6.
Bandzior26 Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 W każdym wykrywaczu podłączonym do słuchawek akumulatorki wytrzymają dłużej i nie ma tu znaczenia model wykrywki. Po prostu akumulator zużywa mniej prądu emitując dźwięk w słuchawkach. Pozdrawiam.
tadeks6 Napisano 22 Grudzień 2008 Autor Napisano 22 Grudzień 2008 Dzięki Bandzior26... A jak jest z tym odróżnianiem tonów, czy lepiej jest odróżnić ton na kolor od tego na żelazo na słuchawkach czi bez????????????? Daż Dół tadeks6
dado373 Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 tadeks6 myślę że w słuchawkach czy bez sygnał jest taki sam...Ps Masz problem z rozpoznawaniem sygnału ?
KRANIK Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 w słuchawkach ton jest taki sam jak na głośnikach, nie ma różnicy
Bandzior26 Napisano 22 Grudzień 2008 Napisano 22 Grudzień 2008 Popieram moich przedmówców. Nie słychać różnicy w wysokości tonów. Pomagają skupić się na sygnałach z ziemi np. nad plażą pobliską jezdnią czy wykrywaczem konkurenta pokarmowego ( czytaj kolegi) Moim prywatnym zdaniem słuchawki służą mi do bezgłośnego przemieszczania się po wiejskich opłotkach i dzięki temu czasem pozostaję nie zauważony gdy klęczę w ubrany w obowiązkowe moro nad cewką.To moje zdanie i nie każdy musi się z nim zgadzać. Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.