zoltar92 Napisano 19 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 19 Grudzień 2008 witam szukam wszelkich dokladnych zdjęć i schematów wojskowych wózków marki royal , inne wojskowe takich marek jak steib i stoye również mile widziane , szczególnie chodzi mi o markę royal montowaną do zundappa ks 600 w , k 800 w, do 1941r i markę steib montowaną do ks 600 , k800 po 1941 roku.może ktoś ma taki wóz dokladnie sfotografowany , szczególnie chodzi mi o gondolę.jakaś orginalna literaura?(ale nie ta z kakowa od pani czarskiej),może ktoś ma taką gondolę , choćby nawet firankę? , mowimy caly czas oczywiście o orginale.dzięki za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 NSU z wózkiem Royal ORGINAŁ!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 kolejne, motocykl stoi w poznańskim muzeum starej motoryzacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dr.tommy Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 W ramach ciekawostki jego krótka historia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 Ten zaprzęg był kilka miesięcy temu naAledrogo"za jedyne 80000 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KRUSZYNA Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 http://www.zundapp.net.pl/pl/wozekbocznyciekawa stronka-polecam dla zainteresowanych Zundappem.kruszyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sahara 74 Napisano 21 Grudzień 2008 Share Napisano 21 Grudzień 2008 mam takie pytanie.....bo nigdy nie widziałem na zdjęciach z epoki....czy do motocykli były takie stelaże na pięciolitrowe kanki na wode..........czy jest to współczesny wytwór domorosłego konstruktora..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zoltar92 Napisano 21 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2008 dzięki za fotki ,przydalo by się więcej....może takie bańki z wodą montowali w afryce? , u ruskich pewnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.