festunguben Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Napisano 14 Grudzień 2008 No więc tak. Mam pytanko, a właściwie dwa. Zamówiłem proxime, czy ktoś mógł by mi powiedzieć ile czasu czekał na tą zabaweczke? No i z kąd brał, z allegro czy od producenta czy od producenta z allegro :) Bo znajomek zamówił i czekał dobre dwa miechy a inny miecha i zamawiali ze strony producenta. Czy na allegro bedzie szybciej, jeżeli jest napisane, że wystawia 10 sztuk? I jak jest z przesyłką, kuriera opłaca sie jak dostarczy sprzęt, czy odrazu mam na kondo dopłacić, i mniej wiecej ile? Pisałem do producenta po jakim okresie czsu mogę się spodziewać przesyłki i jak jest z kurierem ale nie doczekałem się odpowiedzi...
panzerkpfw Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Ja czekałem tydzień gdzieś, kupiłem u producenta na allegro
festunguben Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Napisano 14 Grudzień 2008 O to fajnie, a możesz mi powiedzieć czy wysyłał Ci pocztą czy kurierem? Jeżeli kurierem to jak się ma sprawa płatności? Płaciłeś przy odbiorze, dopłacałeś na konto czy zapłata wliczona jest w koszta?
panzerkpfw Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Płaciłem przelewem 1300 zł, przesyłka może być w ramach tej ceny w 3 wariantach:-paczka pocztowa-paczka poczt. pobraniowa-dhlPozdrawiam
festunguben Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Napisano 14 Grudzień 2008 Dzięki wielkie za odp. Pozdro pozdro!!!
płomyk Napisano 14 Grudzień 2008 Napisano 14 Grudzień 2008 Twój kolega musiał przesadzić z 2 miesiącami , ja na swoja czekałem 3 dni od zamówienia, prawie na 2 koniec Polski a wysyłka jest gratis wyraźnie to pisze na alllllegro na stronie producenta wystarczy poczytać ! i nie czekać na gotowe info łącznie z ostatnim powiedzeniem : Kupuje sprzet za 3000 zl żeby nie bawić sie w ustawianie opcji i kosze fanty :) heh
festunguben Napisano 14 Grudzień 2008 Autor Napisano 14 Grudzień 2008 Spokojnie człowiek, nie jeż mi tutaj grzbieta. Nie czekałem na gotowe to jest raz, dwa myślałem, że za kuriera płaci się dodatkowo. Tyle. A znajomek czekał nie całe dwa miechy, i to jest fakt, bo tak samo jak on czekałem ja żeby obczaić ten sprzęt. I nie wiem o co Ci chodzi z łącznie z ostatnim powiedzeniem : Kupuje sprzet za 3000 zl żeby nie bawić sie w ustawianie opcji i kosze fanty :) heh" Nie wiem co Ty sobie tam myślisz, ale z miłą chęcią będę bawił się w ustawianie opcji i będę kosił fanty. Narciarz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.