Skocz do zawartości

Rurus PROxima-pytanie dotyczące zakupu

festunguben

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
No więc tak. Mam pytanko, a właściwie dwa. Zamówiłem proxime, czy ktoś mógł by mi powiedzieć ile czasu czekał na tą zabaweczke? No i z kąd brał, z allegro czy od producenta czy od producenta z allegro :) Bo znajomek zamówił i czekał dobre dwa miechy a inny miecha i zamawiali ze strony producenta. Czy na allegro bedzie szybciej, jeżeli jest napisane, że wystawia 10 sztuk? I jak jest z przesyłką, kuriera opłaca sie jak dostarczy sprzęt, czy odrazu mam na kondo dopłacić, i mniej wiecej ile? Pisałem do producenta po jakim okresie czsu mogę się spodziewać przesyłki i jak jest z kurierem ale nie doczekałem się odpowiedzi...
Napisano
O to fajnie, a możesz mi powiedzieć czy wysyłał Ci pocztą czy kurierem? Jeżeli kurierem to jak się ma sprawa płatności? Płaciłeś przy odbiorze, dopłacałeś na konto czy zapłata wliczona jest w koszta?
Napisano
Twój kolega musiał przesadzić z 2 miesiącami , ja na swoja czekałem 3 dni od zamówienia, prawie na 2 koniec Polski a wysyłka jest gratis wyraźnie to pisze na alllllegro na stronie producenta wystarczy poczytać ! i nie czekać na gotowe info łącznie z ostatnim powiedzeniem : Kupuje sprzet za 3000 zl żeby nie bawić sie w ustawianie opcji i kosze fanty :) heh
Napisano
Spokojnie człowiek, nie jeż mi tutaj grzbieta. Nie czekałem na gotowe to jest raz, dwa myślałem, że za kuriera płaci się dodatkowo. Tyle. A znajomek czekał nie całe dwa miechy, i to jest fakt, bo tak samo jak on czekałem ja żeby obczaić ten sprzęt. I nie wiem o co Ci chodzi z łącznie z ostatnim powiedzeniem : Kupuje sprzet za 3000 zl żeby nie bawić sie w ustawianie opcji i kosze fanty :) heh" Nie wiem co Ty sobie tam myślisz, ale z miłą chęcią będę bawił się w ustawianie opcji i będę kosił fanty. Narciarz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie