marduk200 Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 Co sądzicie o artykule na temat czyszczenbia monet ? dość przydatne sposoby jeśli chodzi o monety z wykopków ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marduk200 Napisano 7 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2008 zapomniałem wkleić linka http://www.katalogmonet.pl/poradnik/czyszczenie_monet_-_poradnik_czym_i_jak_czy_cia_monety_3.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Schivelbein Napisano 9 Grudzień 2008 Share Napisano 9 Grudzień 2008 Najlepszy jest ten sposób na samym początku co go Szewczyk zastosował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marduk200 Napisano 9 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2008 Też tak sądziłem ale składników mi brak ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.