ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 no to na tyle z okolic fortów tzn rzeczy było więcej ale nie mam fotek xD teraz okolice Oś. Leśnego (śmietnik)
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Wrazenie robi xD podjarałem się jak to mi sie ukazało pod ziemią ale jak wziołem do ręki to okazało się ze z Pomocy Zimowe" :( i to na tyle fotek ze śmietnika dodam więcej jak bd umiał pomniejszyc bo to robiłem w paincie xDPozdrawiam Ejni
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 jak by ktoś wiedział co to to prosze pisać ...
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 ... a teraz dodam jakieś tam fotki z wypadów xD co mozna znaleśc w okolicach Kostrzyna
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 kto jest właścicielem tej dziury?? jest nagroda pienięzna własciciela prosimy o kontakt pod nr 997 :)
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 ja juz wspominałem ozrywki" nie brakuje szkoda tylko ze zaraz pod mchem lezy :)
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 czy ja wiem od kiedy mam ace 250 to w legnicy mi lepiej wychodzi a byłem na kilku wypadach :)tylko tez nie porównywać Jabla za 80zł do ace za 500zł ;]
leon_rybnik Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 Panowie, dzięki za namiary, jak bedziemy z Darkiem sie tam wybierali to napewno się zgadamy.Ejni, fajne fanty, a na Starym Kostrzynie chętnie podłubię :)
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 czy ja wiem czy takie fajne fanty xD prawie większosc i tak została w Kostrzynie bo nie miałem czasu zeby zabrac do Legnicy ale jak bd to posegreguje i częsc zabiore porobie fotki i wrzuce xD leon_rybnik podaj gg to pogadamy...Pozdrawiam Ejni
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Napisano 8 Grudzień 2008 mam fajne namiary na stare wioski juz pozucone i mozna przeszukac domy. znajdują się w odległosci ok 25 km od Kostrzyna a wioski nazywały sie tak Jamaika, Louisenmille, Mauskow i inne o ile sie nie myle była jeszcze Phidalepha nie jestem pewien czy dobrze napisałem ale ciekawe tereny ...
ejni Napisano 10 Grudzień 2008 Napisano 10 Grudzień 2008 co taka cisza się zrobiła?? dodajce fotki co wykopaliscie w okolicach Kostrzyna.Pozdrawiam Ejni
daro2904 Napisano 15 Grudzień 2008 Autor Napisano 15 Grudzień 2008 To ja pokaze pare fantów z Kostrzyna były już na forum. Pozdro .Pokażcie co kto jeszcze wykopał w okolicach Kostrzyna
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.