Skocz do zawartości

Kostrzyn nad Odrą

daro2904

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
no to na tyle z okolic fortów tzn rzeczy było więcej ale nie mam fotek xD teraz okolice Oś. Leśnego (śmietnik)
  • Odpowiedzi 52
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano

Wrazenie robi xD podjarałem się jak to mi sie ukazało pod ziemią ale jak wziołem do ręki to okazało się ze z Pomocy Zimowe" :( i to na tyle fotek ze śmietnika dodam więcej jak bd umiał pomniejszyc bo to robiłem w paincie xD
Pozdrawiam Ejni

Napisano
czy ja wiem od kiedy mam ace 250 to w legnicy mi lepiej wychodzi a byłem na kilku wypadach :)tylko tez nie porównywać Jabla za 80zł do ace za 500zł ;]
Napisano
czy ja wiem czy takie fajne fanty xD prawie większosc i tak została w Kostrzynie bo nie miałem czasu zeby zabrac do Legnicy ale jak bd to posegreguje i częsc zabiore porobie fotki i wrzuce xD leon_rybnik podaj gg to pogadamy...
Pozdrawiam Ejni
Napisano
mam fajne namiary na stare wioski juz pozucone i mozna przeszukac domy. znajdują się w odległosci ok 25 km od Kostrzyna a wioski nazywały sie tak Jamaika, Louisenmille, Mauskow i inne o ile sie nie myle była jeszcze Phidalepha nie jestem pewien czy dobrze napisałem ale ciekawe tereny ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie