kojolander Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Napisano 4 Grudzień 2008 Witam planuje zakup wykrywki HS-3 jednak nie wiem ile moge dac za uzywany egzemplarz w obecnej chwili?? zamierzam go kupic zeby obejsc jesczez raz przeszukany juz przeze mnie teen.wczesniej glownie wydobywalem kolorek i najgłębszy dół miał moze 0,5m . jak myslicie to jest dobry pomysl aby jesczze raz zawitac w las ale wlasnie z HSem??
Bandzior26 Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Smętek zasięgi ma dobre bo sam go używałem ale to zależy od tego z czym teraz szukasz i od dokładności sprawdzenia tego terenu...nigdy przez las tą samą ścieżka się nie przejdzie.
kojolander Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Napisano 4 Grudzień 2008 chodzilem z allem 1 na duzej dyskryminacji.
SNIPERcom Napisano 4 Grudzień 2008 Napisano 4 Grudzień 2008 Jak szukasz czegos wiekszego to HS jest super ale o ile poszukujesz monetek to juz gorzej wypada
archer125 Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 witam.jesli masz dobrze przechodzony teran na kolor i drobnicea a wiesz ze w tych lasach moze cos ci sie trafic o wiele glembiej to smetek jak najbardziej polecam napewno na nim cos znajdziesz oczywiscie jesli w tych lasach cos jeszcze jest glembokow ziemi.
kokesh Napisano 5 Grudzień 2008 Napisano 5 Grudzień 2008 Pod warunkiem że będziesz przemiatał bardzo powoli i z cewką jak najbliżej ziemi .Sprawdzałem nieraz w ten sposób przechodzone miejscówki i zawsze coś znalazłem . Pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.