Tradytor Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 Mam pytanie czym najlepiej wyczyścić taką łuskę aby ładnie wygładała stojąc na półce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 Nikt nie ma dla mnie zadnej rady ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KonVonWin Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 przecież ona jest już czysta :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 Ale chodzi mi o to aby miała połysk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 29 Listopad 2008 Share Napisano 29 Listopad 2008 Zotaw tak jest. Jak zaczniesz z nią kombinować to można ją tylko spieprzyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 29 Listopad 2008 Autor Share Napisano 29 Listopad 2008 Ok moze macie racje w sumie to i tak dobrze wygląda :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
magnus992 Napisano 22 Grudzień 2008 Share Napisano 22 Grudzień 2008 Jeśli już koniecznie chcesz nadać jej połysk, spróbuj pasty polerskiej, lub drobnej wełny stalowej.Dla mnie taka łuska jest już okej, ale to sprawa gustu kolekcjonera :)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karlol Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 Polecam DURAGLIT do stopów miedzi, niska cena, starcza na długo i nie zniszczy łuski (nie będzie porysowana). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.