Skocz do zawartości

Spotkanie i przekazanie fantow WKZ !!!

bialy8848

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, dzis mialem po raz pierwszy i chyba ostatni przyjemnosc spotkania sie z WKZ!!! Mialem im cos do oddania z ziemi(co nalezy do matki Polski)
oto fotki fantow

Napisano
Pogratulować szlachetności. Nie życzę, ale gdybyś miał za jakiś czas trzepanie domu przez policję to nie zapomnij nas poinformować. Napisz też jak wyglądał kontakt z WKZ, czy był uprzejmy itd.
Napisano
e ci co przyjechali po to byli ok!
ale maja o nas poszukiwaczach mniemanie zlodzieji, wandali itd
bo oni rozkopuja groby kurchany, bardarzycy itd.
nawet dyplomu nie dostalem za postawe obywatelska!!?
a zeby bylo lepiej to oni tylko przyjechali po to!!!!
beda szukac muzeum ktore sie tym zainteresuje!!!!
czyli po co im robic problem i zmartwienie???
nastepnym razem ja nic nie widzialem, nie znalazlem, zeby nie musieli sie martwic co z tym zrobic!!!
Napisano
a tak wogole co o tych fantach myslicie????
po rozmowie z WKZ pokazali zdjecia jakiemus archeologowi, stwierdzil na widok topora okolo XIV-XV wiek???
Napisano
Podziękowali chociaż? Mam nadzieje, że postarają się i znajdą zainteresowane muzeum, a pracownicy muzeum nie wrzucą fantów do piwnicy. Postąpiłeś bardzo ładnie. Życzę Ci żebyś kiedyś w jakimś muzeum trafił na pięknie wyeksponowane przedmioty które oddałeś.
Napisano
nie no samo spotkanie ok, bo w terenie na okazaniu miejsca , ale same pytania.
a dla czego pan tu spacerowal, a po co pan wchodzil w te cheszcze, a poco na ta gorke itp.
no i watek bo oni mysla ze nie jestem jednym z tych co wykrywacze maja, bo oni to i tu sie zaczyna litania(wszyscy ja dobrze znaja).
Oczywiscie nie obylo sie bez pogaduszek na temat prawa w polsce ze co w ziemi to narodu, ale i o znalezne zachaczylismy!!?
ze oni znaja ludzi ktorzy je otrzymali ?????????????????????????????????????????
Napisano
broniac idei poszukiwaczy z zamilowania i fajnie spedzonych chwil, bronilem spolecznosc, ze sa takie elementy co kopia na st cmentarzach, kurchanach i na stanowiskach archeo; ale nie wszyscy. sa tacy po z mila checia by wspolprcowac z nimi chcieli itd
ale to jak koniowi o fizyce kwantowej!!!!!!!!!
Napisano
Albo na totalny beton trafiłeś albo siła przekonywania za słaba. Jak sam piszesz w zasadzie miło było i wszystko dobrze się skończyło. Nie taki diabeł straszny.
Napisano
pewnie nic,
w najgorszym wypadku trochę zawracania dupy
Spij spokojnie, to @#$%^ kraj ale nie aż tak,
A nuż ktoś nawet podziękuje:-)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Grzebiuszka 01:14 01-12-2008

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie