Skocz do zawartości

Co wziąść hs-3 czy salamandre z dyskryminacją?

saper132

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam mam takie pytanie ponieważ uzbierałem kase na wykrywacz(ponad 600zl) i niewiem co wybrać czy uzywanego smętka czy nową salamandre z dyskryminacją za 600zl.
Kolega thomson powiedział żebym brał salamandre ale chciałbym usłyszeć opinie innych.Słyszałem też że salamandra ma lepszą dyskryminacje niż smętek czy to prawda?
Pozdrowienia
Napisano
Kolego wysil sie troszkę i poczytaj kilka tematów poniżej są posty o HS-3 jak rownież o Salamandrze,
tam naprawdę wszystko już napisano.
Życzliwie Ci mówię, skorzystaj z wyszukiwarki... to nie boli
;)
Napisano
Czytałem i o smętku i o salamandrze ale niewiem który z tych sprzętów jest lepszy.Osobiście wydaje mi sie że salamandra jest lepsza ale niejestem tego pewien i wole poznać innych opinie.
Pozdrowienia
Napisano
HS 3 na monety jest taki sobie natomiast na militarke w swoim przedziale cenowym jest jednym z najlepszych wykrywaczy oczywiście jest to moja subiektywna opinania
Napisano
Witam
Kolego saper132 podobny temat już był smętek czy salamandra"http://www.odkrywca-online.com/smetek-czy-salamandra-,640067.html#640067
pozdr.
Napisano
tak watek juz bym poruszany wiele razy tez stalem przed identycznym wyborem wzialem salamandre i nie zaluje, mysle ze ktorego bys nie wybral to bedzie to i tak dobry wybor pozdro jesli chcesz kopac militarke oczywiscie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie