Skocz do zawartości

Quattro MP vs gti 2500

dado373

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak w temacie co koledzy by polecili.
Mam zamiar kupić wykrywke w granicach 3500pln nie ukrywam że głównie nastawiony jestem na kolorek. W tym przedziale cenowym są wykrywki o których napisałem w temacie. Wydają mi się najlepsze w tej cenie więc prosze o opinie która wykrywka jest lepsza, a może coś innego???
Proszę o opinie pozdrawiam dado373.
Napisano
Ja mam quattro i polecam na kolorek jest bardzo dobry. Ale na twoim miejscu kupilbym Explorera SE jak masz 3500zl (roznicy w zasiegach nie ma, moze jest troche czulszy ale moim zdaniem szkoda kasy na nowego quattro jak stac cie na Ex SE)
Napisano
Ja mam od niedawna GTI i polecam go osobą które nie mają dużo czasu na poszukiwania i nie lubią bawić się w ustawieniach. Prosty w obsłudze, skuteczny, nie raz mnie pozytywnie zaskoczył. Jeśli chodzi o zastosowanie to można nim kopać i monetki i militaria z przewagą na to pierwsze. Już po kilku wyjściach potrafię rozróżnić monetę od śmiecia, z wyjątkiem polmosów, na nie sposobu jeszcze nie mam i raczej 100% metody nie ma. Potrafi się także pomylić w identyfikacji dużych przedmiotów metalowych, jednak dla mnie przy kopaniu militariów jest to bardziej zaleta niż wada. Ogólnie sprzęt w porządku, nie moge go jednak porównać do innych bo nie miałem z nimi do czynienia. Napewno nie będziesz żałował zakupu. Pozdrawiam
Napisano
No właśnie jeśli chodzi o zasięgi potrafi bardzo pozytywnie zaskoczyć. Nie podam Ci tutaj żadnej tabelki jakie są dla groszówki, feninga czy samochodu bo takie testy nie mają sensu a ja z metrówką nie chodzę na wykopki :) . Wszystko zależy od gleby i od czułości na jaką możemy maksymalnie ustawić sprzęt (ja chodzę w przedziale między 7,0-9,0). Ale po zmianie wykrywacza z ACE 150 na GTI zrezygnowałem z saperki a zainwestowałem w porządny szpadel :)
Napisano
Łukasz_18 czyli dzięki. We wtorek będe miał gti w ręku to sam się przekonam co do jego parametrów. Podobnie jak ty zmieniam z Ace tylko że z 250-tki.
Pozdrawiam Dawid.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie