MarcinF Napisano 23 Listopad 2008 Autor Share Napisano 23 Listopad 2008 Chciałbym uszyć lekką wersję ze współczesnego materiału czy ktoś mógłby mi podać jakie wymiary powinien mieć daszek w rozmiarach 55 i 56. Z góry dziękuję za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny Napisano 24 Listopad 2008 Share Napisano 24 Listopad 2008 Według WT daszki mają takie same wymiary dla wszystkich rozmiarówek.Rozpiętość końców daszka, rozłożonego na płask - 23,5 cm,Szerokość daszka, mierzona środkiem - 6,5 cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 28 Listopad 2008 Autor Share Napisano 28 Listopad 2008 Bardzo dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 30 Listopad 2008 Autor Share Napisano 30 Listopad 2008 Jakoś mi nic nie wychodzi na podstawie samych wymiarów. Czy mógłbym prosić o rysunek, najlepiej w skali 1:1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinF Napisano 2 Grudzień 2008 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2008 Czy nikt mi nie pomoże zamieszczając rysunek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.