puchaś Napisano 22 Listopad 2008 Autor Share Napisano 22 Listopad 2008 WitamCzy jest ktoś w posiadaniu podręczników MON w ebooku? Chodzi mi głównie o:Podręcznik szeregowca"Oczyszczanie terenu z przedmiotów niebezpiecznych"Podręcznik saperski dla różnych rodzajów wojsk i służb"lub podobneZ góry dziękiPozdrawiamPS. Oczywiście zastrzegam, że nie będe rozbrajał itp, bo niektórym może przyjść do głowy- po co ci to? chcę po prostu poczytać i nic więcej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchaś Napisano 22 Listopad 2008 Autor Share Napisano 22 Listopad 2008 Podręcznik Sanitariusza"Podręcznik dowódcy drużyny"tych też szukamz góry dzięki za pomocPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
puchaś Napisano 23 Listopad 2008 Autor Share Napisano 23 Listopad 2008 może mi ktoś pomóc? szukałem w necie(do ściągnięcia) ale nie znalazłem, ponawiam prośbęPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
habs Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 proponuje na Kole" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.