maciek_zagroba Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 Witam!Mam pytanie czy utworzenie stowarzyszenia zrzeszającego poszukiwaczy z np. jednego miasta ułatwiło by uzyskanie zezwolenia na poszukiwania? Jeśli ktoś wie coś na ten temat, próbował czegoś takiego i mu się udało lub nie albo ma wenę na zabranie głosu w tej sprawie niech pisze.Pozdrawiam,Maciej Zagroba
arci Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 Ja jestem jak najbardziej za.Jak coś będziesz wiedział daj mi znać na priv.Zdrów
Ejo Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 Moim zdaniem dobrze by było zrobić" jedno stowarzyszenie z oddziałami w każdym województwie.pozdrawiam Ejo
maciek_zagroba Napisano 22 Listopad 2008 Autor Napisano 22 Listopad 2008 A więc kolega wie coś na ten temat;] Możesz podać zasady w świetle naszego prawa dotyczące założenia takiego stowarzyszenia? Jaką dokładnie współpracę prowadzicie z archeologami? Do kogo trzeba się zgłaszać w sprawie zezwolenia i jak ta procedura wygląda?Za odpowiedzi serdecznie dziękuje!Pozdrawiam, Maciej Zagroba
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.