mendi Napisano 15 Listopad 2008 Autor Napisano 15 Listopad 2008 prosilbym o odpowiedz na pytanie: wyczytalem gdzies ze w ex se sa dwa tryby szybkosci reakcji tzn tryb normalny i tryb szybszy, co wize sie z mozliwosciami szybszego przemiatania cewka, wiadomo co wiaze sie z urzywaniem kazdego z nich, i tu pojawia sie moje pytanie czy explorer II posiada juz to znaczace udogodnienie czy jeszcze nie??
Ravfal Napisano 15 Listopad 2008 Napisano 15 Listopad 2008 W explorerze II jest funkcja Fast dzięki ktorej wykrywacz szybciej reaguje na przedmioty więć mozna troszke szybciej przemiatać cewka
mendi Napisano 15 Listopad 2008 Autor Napisano 15 Listopad 2008 dziękia czy mógłby ktoś jeszcze napisać jak wygląda sprawa jeśli chodzi o jego porównanie z soveraign gt czy warto dołożyć tych parę stówek i zainwestować w explorera II?? chodzi mi głównie o:1. zasięgi2. czy w explorerze jest kilkutonowa identyfikacja jak np w X-terra70 czy jest to jeden dźwięk modulowany jak w soveraign? trudnością nauczenia wykrywacza zbytnio się nie przejmuje, bo wydaje mi się że podenerwować trzeba się troche jeśli chodzi o każdy model, a jego dobre opanowanie to już kwestia wychodzonych kilometrów
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.