Skocz do zawartości

do posiadaczy minelabow

mendi

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
prosilbym o odpowiedz na pytanie:

wyczytalem gdzies ze w ex se sa dwa tryby szybkosci reakcji tzn tryb normalny i tryb szybszy, co wize sie z mozliwosciami szybszego przemiatania cewka, wiadomo co wiaze sie z urzywaniem kazdego z nich,

i tu pojawia sie moje pytanie czy explorer II posiada juz to znaczace udogodnienie czy jeszcze nie??
Napisano
W explorerze II jest funkcja Fast dzięki ktorej wykrywacz szybciej reaguje na przedmioty więć mozna troszke szybciej przemiatać cewka
Napisano
dzięki

a czy mógłby ktoś jeszcze napisać jak wygląda sprawa jeśli chodzi o jego porównanie z soveraign gt czy warto dołożyć tych parę stówek i zainwestować w explorera II??

chodzi mi głównie o:
1. zasięgi
2. czy w explorerze jest kilkutonowa identyfikacja jak np w X-terra70 czy jest to jeden dźwięk modulowany jak w soveraign?

trudnością nauczenia wykrywacza zbytnio się nie przejmuje, bo wydaje mi się że podenerwować trzeba się troche jeśli chodzi o każdy model, a jego dobre opanowanie to już kwestia wychodzonych kilometrów

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie