basteksf Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 tak jak w temacie jak mam ją oczyścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravfal Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Przemyć wodą i przetrzeć miękką ściereczką Jeśli bardzo brudna to delikatnie!! sokiem z cytrynki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basteksf Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 ale w jaki sposób sokiem z cytryny ?? wrzucić ją do niego czy posmarować narazie wrzuciłem do oliwki czy to dobrze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 11 Listopad 2008 Share Napisano 11 Listopad 2008 wrzuć ja na pare min i przecieraj co chwilke szmatka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
basteksf Napisano 11 Listopad 2008 Autor Share Napisano 11 Listopad 2008 narazie leży w oliwie z oliwek jak nie pomoże to spróbuje z sokiem z cytryny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.