Bielkówko Napisano 9 Listopad 2008 Autor Share Napisano 9 Listopad 2008 Cześć wszystkim dostałem dzisiaj od wujka hełm niemiecki po dokładnym obejrzeniu go w domu zobaczyłem że zostało na nim jeszcze trochę oryginalnej farby i pytanie do was czy wiecie jakim środkiem mógłbym go wyczyśćić żeby nie uszkodzić farby i kalkomanii która chyba tu jest ale nie jestem pewny myślałem że to SS aaa z resztą sami zobaczcie.O to zdjęcia hełmu , a i jeszcze jedno jaki to może być typ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 9 Listopad 2008 Autor Share Napisano 9 Listopad 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 9 Listopad 2008 Autor Share Napisano 9 Listopad 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 Witam!Co Ty kalkomanii na plecach szukasz? Kalki na szwabskich nocnikach w innym miejscu były. Naklejano je pod wywietrznikami.Pozdrawiam, Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 9 Listopad 2008 Autor Share Napisano 9 Listopad 2008 Wiem że kalka znajdowała się pod wywietrznikami ale to mi przypominało kalkomanie i dlatego tak napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 To jakaś nieoryginalna farba. Daj sobie z nią spokoj;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcjew Napisano 9 Listopad 2008 Share Napisano 9 Listopad 2008 Thomson co ty czlowieku Piepszysz o tej farbie??? Bielkówko jezeli chcesz zachowac helmik z zimowym camo przeczysc go detergentem(plyn do mycia naczyn itp.)pozniej przemyj szmatka obficie nasaczona fosolkiem! Po paru minutach dokladnie oplucz woda i natlusc np.WD40!!!Jak dobrze pojdzie wyjda 3 warstwy farby tj.pierwsza fabryczna zielona,biala camo a na niej znowu zielona. Jezeli chcesz poszukac kalki polecam aceton i wacik.Zrob to punktowo jezeli zmyjesz farbe i nie bedziesz widzial kalki to daj sobie spokoj i zostaw tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Dziękuje zrobie tak jak mi poradziłeś marcjew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Diago Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 wklej foty co ci wyszlo :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 To jest oczywiście efekt przemycia na razie płynem do naczyń jak mi poradził marcjew, a fosolem zrobię później ponieważ narazie go nie mam ,ale będe miał go może pod wieczór jak tata mi kupi.Na pewnopo fosolu też wstawie zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 10 Listopad 2008 Share Napisano 10 Listopad 2008 Przepraszam pomylilo mi się- pomyslalem , ze ktoś pomalowal go na wlasne potrzeby.A ty marcjew nie musisz tak odrazu do mnie wyskakiwać;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bielkówko Napisano 10 Listopad 2008 Autor Share Napisano 10 Listopad 2008 Dobra spoko:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.