mendi Napisano 8 Listopad 2008 Autor Napisano 8 Listopad 2008 witam, który??? sporo poczytałem już na różnych forach i odpowiedzi nadal nie mam,generalnie szukam czegoś używanego co mogłoby stać się dobrym następcą ace250 w cenie do ok 2000 i te dwa wydają mi sie najodpowiedniejsze. szukam wykrywacza głównie na kolorową drobnice, ale interesują mnie też w mniejszym stopniu wyprawy na militarke...wiadomo że dużo zależy nauczenia się pracy z nimi, ale pomijając tą kwestię chciałbym poznać wasze zdania co do porównania tych wykrywek pod względem zasięgów, uniwersalności, trudności ustawienia do różnych warunków. czy wyświetlacz w explorerze II rzeczywiście znacząco ułatwia poszukiwania?? a i jeszcze jedno- jak wygląda sygnalizacja dużego żelaza na tych wykrywaczach z włączona dyskryminacją- czy jest to sygnalizowane sygnałkiem jak na kolorek czy zniesieniem sygnału wiodącego tylko na większej przestrzeni?? z góry dzięki za pomoc.pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.