kojolander Napisano 24 Październik 2008 Autor Share Napisano 24 Październik 2008 witam wydobyłem dzis z ziemi ciekawa kalmerke jednak w stanie dosyc mocno zardzewialym...:/ przeprowadzam na niej autolize i jezeli bede co jakis czas ja czyscil szczotka druciana to czy nie pozacieram ksztaltow?? i moze macie jakies lepszy bardziej skuteczny sposob zeby nadac jej jak najladniejszy wyglad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 24 Październik 2008 Share Napisano 24 Październik 2008 Moze lepiej zrobic elektrolizę?PS. Nic nie pozacierasz szczotką drucianą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojolander Napisano 25 Październik 2008 Autor Share Napisano 25 Październik 2008 robię elektrolize i juz wyglada calkiem calkiem tylko wrzery spore i :/ wstawie jej fotke pozniej to powiesz mi co jeszcze mozna z nia zrobic zeby bylo lepiej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojolander Napisano 25 Październik 2008 Autor Share Napisano 25 Październik 2008 oto fotki tej klamerki;) i od razu pytanie. ile jeszcze trzeba elektrolizowac i co zrobic zeby nadac jej jeszcze ladniejszy wyglad?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojolander Napisano 25 Październik 2008 Autor Share Napisano 25 Październik 2008 i druga strona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 25 Październik 2008 Share Napisano 25 Październik 2008 Można ja jeszcze trochep oczyscic szczotka drucianą , albo umyc cifem. Bo tam widze troche tego syfu po elektro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojolander Napisano 25 Październik 2008 Autor Share Napisano 25 Październik 2008 ok zrobie tak ale jeszcze w elektrolizie siedzi bo troche tam zostalo rdzy . wylacza za godzinke czy tam dwie i lepiej oczyszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojolander Napisano 25 Październik 2008 Autor Share Napisano 25 Październik 2008 i jeszcze tak przy okazji zeby nie zakladac nowego watku .. jaka to jest klamra bo chce sie upewnic czy kolega mial racje i to jakas bardzo popularna czy moze mniej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.