Skocz do zawartości

Okolice Gorzowa

tomfit

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Siemka jestem tutaj nowy :)
Jestem z Gorzowa, nawet nie wiedziałem, że taka duża ekipa tutaj....:) Mogę wybrać się z Wami? Planujecie coś w tym tygodniu. Pozdro
Napisano
podaje link do właściwego tematu naszych odkryć z okolic Gorzowa i nie tylko , proszę tam zamieszczać fotki Waszych fantów

http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=652115
  • 2 weeks later...
Napisano
Siemanko ziomale! A próbowaliście może w Pyrzanach niedaleko Witnicy? Było tam kiedyś lotnisko polowe i gwarantuje,że coś można wykopać.Tylko trzeba OSTROŻNIE bo niewypałów jest tam więcej niż drzew.sam widziałem(bo sadziłem tam drzewka)jak gostek wykopał prawie 200 pięści ppanc. w jednym miejscu, a po kilku dniach(jak tylko saperzy zabrali cały ten złom) 30 metrów dalej potężny pocisk artyleryjski(kaliber chyba ze trzy setki-nie żartuję).Wiem też,że jak myśliwi stawiali ambonę, to wyorali z ziemii sześć sztuk jakichś większych pocisków,ale tego nie widziałem(na 100% tak było bo wiem z pewnego źródła).Może znajdzie się jakiś odważny,którego zainteresowałem. pozdro
Napisano
a w którym miejscu było te lotnisko ,
taka gruba militarka mnie nie bawi ale może inne fanty by się znalazło :)
Napisano
Może coś byś znalazł, ale musisz mieć wykrywacz.Jeszcze z piętnaście lat temu sam znalazłem tam osłone od kabiny samolotu, tylko że ją wy...łem, bo nie wiedziałem co z nią zrobić, a złomu nie zbierałem. Ale 15 lat to kawał czasu. Jeśli chcesz to podaj mi jakiś namiar a na pewno się odezwę. Zawsze też możesz popytać wieśniaków. Za nalewkę dużo można się dowiedzieć. Punk kontaktowy - SKLEP W PYRZANACH. Pozdro
Napisano
Sam chętnie bym się wybrał. Jeśli się dogadamy, to nawet osobiście pokarzę Ci to miejsce, bo mam do niego może z pieć kilosów, a jestem zmotoryzowany. trzym się
Napisano
sprzęt jest , stary ale jary SOLARIS :)
zmotoryzowany też jestem ,
napisz mi na meila to się może dogadamy co do czasu i miejsca
  • 4 weeks later...
Napisano
Zone51 co się stało, że się nie odzywasz? Grzegorz42 jeśli będziesz miał ochotę to nie ma sprawy. Jak nie będę mógł się wybrać, to przynajmniej na pewno pokażę Ci gdzie to jest, a Ty sam będziesz mógł sie pobabrać".Zawsze jestem chętny do pomocy. Daj znać na PRIV. Pozdro
  • 2 years later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie