kojolander Napisano 20 Październik 2008 Autor Napisano 20 Październik 2008 Witam !! ile mozna dac za ten model wykrywacza?? chodzi mi o sprzęt używany gdyż mam możliwość kupna tej wykrywki i nie wiem czy opłaca mi sie czy nie. I do jakiego typuposzukiwań ten wykrywacz sie nadaje najlepiej ?? zalezy mi na szybkiej odpowiedzi pozdrawiam
kojolander Napisano 20 Październik 2008 Autor Napisano 20 Październik 2008 jestes pewien ze tak tanio sie ceni?? bo jest mi taki proponowany za 300 zl a widzialem na allegro ze licytują za ponad 300 nawet wiec nei wiem co z tym robic:/ a ten rutus jest gorszy czy lepszy od alla1 jak myslicie??
krzychu72 Napisano 20 Październik 2008 Napisano 20 Październik 2008 http://allegro.pl/item423177833_wykrywacz_metali_rutus_ultra_ii.html
kojolander Napisano 20 Październik 2008 Autor Napisano 20 Październik 2008 wiec czemu kolega szajka twierdzil ze wyrkywacz jest warty jedynie 300 zl??:/ czyli za 300 warto mam rozumiec... a ajk wygladawlasnie porownanie alla1 i tego rutusa??bo alla mam ale teraz deszczowa pora a ten niestety ma cewke wrazliwa na wode bo jestbez oslony:/
panzerkpfw Napisano 21 Październik 2008 Napisano 21 Październik 2008 nawet nie ma co się zastanawiać! all to tzw. samoróbka" a u rutusa masz super serwis i naprawy często za darmo nawet po okresie gwarancji, ja od siebie polecam rutusa
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.