stizz Napisano 15 Październik 2008 Autor Napisano 15 Październik 2008 WitamDo sprzedania mam wspaniały wykrywacz TESORO ELDORADO.Jestem pod wielkim wrażeniem,moge wymieniac same plusy tego wykrywacza w ciągu 2m/cy zwrocil mi sie w 400%...Jestem 2 włascicielem jego.Stan jest Db jedynie rączka wykonana z gąbki jest pęknięta ale to nie problem wymienic,ja nie wymienialem bo mi nie przeszkadzało.a 2 wada jest taka ze rynienka stabilizacyjne na reke jest pęknięta kiedys przez przypadek skoczylem na niego: D...Została sklejona klejem na stałe teraz mozna zucac i napewno sie nie połamie:D Trzyma sie lepiej niz fabrycznie,zostało zalane klejem wszystko wygląda dobrze.Znalazlem duzo srebra,klamry,monety,wiele złomu kolorowego i innych części naprawde jak za taką cene to wykrywacz jest wspaniały!!!100%zadowolenia.-Bardzo latwo idzie namiezyc przedmiot i jest szybki.wszystko łapie-Do zestawu dozucam ładowarke i 2 baterie o wartosci 60zł!zdjecia na http://www.allegro.pl/item460832287_wykrywacz_metali_tesoro_eldorado_jedyny.html
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.