longwood Napisano 14 Październik 2008 Autor Share Napisano 14 Październik 2008 szukałem i nie znalazłem, więc pytam.Chodzi o II wojnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
past Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 dziwne60 km od legnicy jest Festung Breslau masz Rosjan i Niemcówz US jest część BRO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FALKE-63 Napisano 15 Październik 2008 Share Napisano 15 Październik 2008 We Wrocławiu jest też kilka osób z GRH Kampfgruppe Schlesien" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 15 Październik 2008 Autor Share Napisano 15 Październik 2008 o Wrocławiu oczywicie wiem, myślałem, że coś bliżej będzie.Bo interesuje mnie akurat 'ta druga strona Legnicy', a to ponad 100 km bedzie do wrocka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallsch.Jag.Rgt 25 Napisano 16 Październik 2008 Share Napisano 16 Październik 2008 W Festungu są ludzie z Warszawy, Bydgoszczy itd... Więc Legnica nie wypada źle na tle innych miast. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.