hubciu93 Napisano 6 Październik 2008 Autor Share Napisano 6 Październik 2008 WITAMw związku z tym że nie mam żródła prądu stałego do elektrolizy to mój zardzewiały chełm owinąłem folią aluminiową wsadziłem do roztworu o składzie: 40gram soli kamiennej, 80 mililitrówoctu i woda do objętości 1 dm poleżało trochę i folia zamieniła się w sito(są w niej małe dziurki)opłukałem fant wodą i zawinąłem z powrotem w nową folię i zanurzyłem czy roztwór z biegim czasu nie traci swoich właściwościi czy przedmiot mósi mieć styczność z folią POZDR... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 hubciu odezwij sie do mnie na priva. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 6 Październik 2008 Share Napisano 6 Październik 2008 Na razie to nie bardzo autoliza a trawienie. Do autolizy roztwór 15% soli a lepiej Kreta (wagowo) i zawinąć folją alu. Folja musi mieć styk.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hubciu93 Napisano 7 Październik 2008 Autor Share Napisano 7 Październik 2008 dzięki za radę spróbuję w krecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.