speed Napisano 1 Październik 2008 Autor Napisano 1 Październik 2008 Witam.Czy ktos z Was chodzil z piszczalka w okolicach Aleksandrowa Lodzkiego?Pozdrawiam
blaszak Napisano 3 Październik 2008 Napisano 3 Październik 2008 Z Łodzi jest tylko spora grupa teoretyków więc nie pytaj:))Nikt ci nic nie powie.A jak już coś to do książek cię odeślą :))Jak coś to pisz na gg 9976015.Pozdrawiam!
obert8 Napisano 18 Październik 2008 Napisano 18 Październik 2008 oj mylisz sie robert nie tylko teoretykow
blaszak Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 Patrząc na to Łódzkie forum(żenada) to tylko to można stwierdzić.Czytałeś na jakich zasadach przyjmują???Żenada totalna,każdego zniechęca.Sam nie chciałem i nie chcę się do nich zapisywać ale to co piszą ci niby starsi i mądrzejsi to totalne dno.Pozdrawiam Cię serdecznie!Robert
blaszak Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 Powinno być:Łódzkie Forum Teoretczne :))Jak zgósiłem kilku osobom z forum rozkopany cmentarz to gówno zrobili:/potrafią tylko robić porządki i młodych uczyć co wolno a co be.
blaszak Napisano 19 Październik 2008 Napisano 19 Październik 2008 Zgłaszam tą stronę do rankingu Najgorszego forum w Polscepowinni zająć pierwsze miejsce
blaszak Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 Jeśli to nie ironia to miło że nie jestem sam.Przykro że Łódź,wielkie miasto ma tak beznadziejne forum,jak również kilku z iby" poszukiwaczy którzy zarządzają tym forum.Czy w innych miastach też tak jest??Żeby być przyjętym trzeba mieć doświadczenie:)),staż:)) poparcie innych itp:)) no i kilka tygodni trzeba poczekać zanim kilku kolegów się zbierze żeby rozpatrzyć wniosek:)))Dla mnie żenada:(( wolę odkrywcę,przynajmniej ludzie na poziomie i z niemałą wiedzą.
yoony Napisano 2 Listopad 2008 Napisano 2 Listopad 2008 Jest to nasza miejska" przywara w przeciwieństwie do pozostałych wielkich i mniejszych miast nie potrafimy się zjednoczyć, współpracować niestety jesteśmy zbyt wielkimi indywidualistami.
obert8 Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 jagodowy do ksiazek odsylac bede zawsze ludzi ktorzy licza na latwizne Nie dotyczy to kol blaszaka bo znam czlowieka. A zgadzam sie z blaszakiem w temacie przyjmowania nowych czlonkow do Stowarzyszenia pzdr OBERT8 LFT
blaszak Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 Ok panowie!Nie ma sensu przestawiać kredensu:))Co do wypowiedzi Pana Jagody_to masz rację,myślałem że skoro zgłoszę to kilku osobom z forum to coś z tym zrobicie,(w tym Pan z gazety).Sam mówiłeś telefonicznie żeby nigdzie nie zgłaszać i wy spróbujecie coś załatwić.Przypomnieć Ci???No ale trudno,bywa i tak.Co do całego forum i grupy łódź to moim zdaniem jest to jakieś nieporozumienie,bo jest to garstka kilku osób które niby tworzą tą grupę.No ale,było minęło.Pozdrawiam i Pana Jagodę i Ciebie obert8 :))Zakończmy ten temat bo to smutne.
blaszak Napisano 3 Listopad 2008 Napisano 3 Listopad 2008 obert8,a ty coś kopiesz wogóle czy na razie nie??Naskrob do mnie na gg to umówimy się na jakieś spotkanko.Pozdrawiam!!
jagoda Napisano 4 Listopad 2008 Napisano 4 Listopad 2008 Treść rozmowy telefonicznej pamiętam! I to co mogliśmy zostało zrobione.Zgadzam się z Tobą nie ma sensu ta dyskusja.Pozdr MJ (ŁF Teoretyczne)
sid30 Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 i w ten oto sposób speed dowiedział sie gdzie warto chodzić koło aleksandrowa łodzkiego hehehheheheheheh blaszak ty nie stekaj i nie kłóć sie z bufonami tylko szykuj wykrywke i jedziemy :)
speed Napisano 17 Listopad 2008 Autor Napisano 17 Listopad 2008 No wlasnie.Z prostego,wrecz banalnego pytania wyszla potyczka slowna.Heh....Jezeli chodzi o Grupe Lodzka to czesto korzystam z info zawartego na ich forum.Znalazlem tam mnostwo ciekawych wpisow.Pozdrawiam
sid30 Napisano 17 Listopad 2008 Napisano 17 Listopad 2008 jesli chodzi o kolesi z tego forum to popieram blaszka :))) sztraszne marudy :))))) i zawsze mam niezły ubaw z kolesi trzęsących sie nad kazda polamaną zardzewiałą łuską hehehehhheh
Mlody Mauser Napisano 22 Listopad 2008 Napisano 22 Listopad 2008 Sam jestes maruda ;] i sam sie trzesiesz :] A co doo przyjmowania do Stowarzyszenia to wedlug mnie jest jak najbardziej odpowiednie;];] Nie przyjmujesz kogos w ciemno....
speed Napisano 5 Grudzień 2008 Autor Napisano 5 Grudzień 2008 Czyli mozna uznac ze w/w miejsce nie jest jeszcze przekopane i moze warto poswiecic mu troche czasu i uwagi. Pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.