Kevin Napisano 30 Wrzesień 2008 Autor Napisano 30 Wrzesień 2008 Witam Was! Mam trochę dziwne pytanie... Zacznijmy od tego, że chciałbym kupić sobie wykrywkę, ale jest to dla mnie duży wydatek... Co ciekawego z militariów (ew. inne) mógłbym znaleźć w okolicach Gostynia, ok. 30 km na wschód od Leszna, woj. Wielkopolskie. Podczas IIWŚ w lesie był skład amunicji, ale boję się niewypałów...mają go na szczęście w najbliższym czasie rozminowywać ;) No to co mógłbym znaleźć w pobliżu? Z góry dzięki za info, bo na moich terenach z żadnym poszukiwaczem się jeszcze niestety nie spotkałem ;( Pozdro!
maxim026 Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 mało kiedy sie spotyka poszukiwaczy, nikt niechce sie w oczy żócac , a co znajdziesz???? jak nie zaczniesz szukać to nic nie znajdziesz, możesz znaleść kapsel po LECHU albo garnek Ortów Koronnych .
rabat Napisano 30 Wrzesień 2008 Napisano 30 Wrzesień 2008 wszystko od ciekawych militariów do kupy złomu. to drugie przynajmniej w moim przypadku częściej. jakiegoś poszukiwacza napewno spotkasz ja też kiedy sie nie interesowałem jeszcze wykrywkami to nawet takich ludzi nie zauważałem. a niewypały są oczywiście groźne ale po dokładnym obstukaniu rzucaniu cięciu itd.dołki kop zawsze szerokie a szybko sie zorientujesz co pod łopatą jest.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.