kondzio321 Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Witam, dostałem puszkę na maskę, proszę o Waszą pomoc poniewaz jestem młodym kolekcjonerem nie bardzo się znam na konserwacji (chcę by posłużyła mi w rekonstrukcji).Poprzedni jej właściciel przemalował puszkę na inny kolor do tego błyszczy (widać na zdjęciach) oraz zrobił w niej dziurę... nie mam pomysłu jak jej załatać... Proszę o pomoc co z nią zrobić. Z góry dziękuje.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Coś ci dodawanie fotek nie idzie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imperorr Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 zaspawac,podkleic papierem od spodu i szpachel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio321 Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 przepraszam za takie opóźnienie ze zdjęciami... awalia wentylatora w procesorze zablokowała mi dostęp do forum. Już dodaje zdjęcia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio321 Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio321 Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 3: nieszczęsna dziura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzio321 Napisano 29 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 29 Wrzesień 2008 4: wnętrze (wydaje mi się ze z oryginalną farba) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.