Skocz do zawartości

regny jedostka wojskowa

michu1978

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
<iframe width=425" height=350" frameborder=" scrolling= o" marginheight=" marginwidth=" src=http://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=Regny&sll=52.025459,19.204102&sspn=9.970706,19.489746&ie=UTF8&hq=&hnear=Regny,+%C5%81%C3%B3dzki+Wschodni,+%C5%81%C3%B3dzkie&t=h&z=13&ll=51.697269,19.888068&output=embed"></iframe><br /><small><a href=http://maps.google.pl/maps?f=q&source=embed&hl=pl&geocode=&q=Regny&sll=52.025459,19.204102&sspn=9.970706,19.489746&ie=UTF8&hq=&hnear=Regny,+%C5%81%C3%B3dzki+Wschodni,+%C5%81%C3%B3dzkie&t=h&z=13&ll=51.697269,19.888068" style=color:#0000FF;text-align:left">Wyświetl większą mapę</a></small>
  • 3 months later...
Napisano
Potwierdzam na jednostce sa tylko magazyny. Glownie amunicja a co wiecej nie wiem. Ostatnio bylem tam rok temu jako dowodcz konwoju po amunicje. A goscie co pilnuja teraz jednostek to sufo (specjalistyczna uzbrojona formacja obronna) albo sluzba wart cywilnych. Pozdrawiam
  • 10 months later...
Napisano
Kolego, przez ostatnie 2 tyg jestem na jednostce codziennie, remontujemy magazyny, wiec mowy o likwidacji raczej nie ma, jednostka ogólnie bardzo zaniedbana, drogi w fatalnym stanie, tak samo magazyny. Ogromny las ogrodzony i nic więcej, faktycznie są magazyny gdzie są pilnowane, ale tam gdzie znajduje się amunicja i znikome ilości bomb. Byłem w jednym bombo-składzie i powiem że jest na co popatrzeć. Jedyne co mnie zadziwia to problemy jakie stwarzają na bramie przy wjeździe. Samemu nie wjedziesz, musi Cie ktoś z wewnątrz wprowadzić.
  • 5 weeks later...
Napisano
michu1978, kilka lat temu za takie teksty i zainteresowanie działającą jednostką to by się tobą WSW zajęło. Obecnie to jest żandarmeria. Świetny sposób na pozyskiwanie informacji tajnych. Ludzie zastanówcie sie co wy piszecie i jakie zjecia zamieszczacie. Całe szczęście że teraz organa ścigania są zajęte tymi co chcą dojść prawdy o zamachu w s.
, bo nikomu nie życzę bliższych kontaktów z żandarmeria czy prokuraturą wojskową.
Uwierzcie że bezpieczniej jest zbierać starą broń, choć to też nielegalne niż tematy co jest w której jednostce.
A gdzie jest admin?
Napisano
Witam na terenie jednostki dzis znajduja sie tylko magazyny. Jezdzilem tam z konwojami po amunnicje. Ostatnio w 2010 roku.
pozdrawiam.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie