dziuba8024 Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 witam kolegow mam pytanie czy ktos chodzil z xterra 50 na militarke chodzi mi o same zelazo typu bagnet itp. czy czhodzic na all metal czy z dyskr. jeszcze nic takiego nie znalazlem chodze na diskr. a miejscowka wydaje mi sie odpowiednia
Zwierzu Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 50 to wykrywacz uniwersalny.Choc bardziej ze wskazaniem na drobnice.Ale na militarke moze byc.Mozesz chodzic na disc ale pamietaj aby na dole wyswietlacza nie było zadnego ewentualnie zaznaczony jeden kwadracik.
Zwierzu Napisano 7 Wrzesień 2008 Napisano 7 Wrzesień 2008 Jeszcze jedno...Gdy zaznaczysz wiecej dyskryminacji bedzie Ci wskazywac wieksze stalowe fanty.CHOC NIC NIE JEST TU REGUŁĄ.Duzo zalezy od wielkosci,ułozenia,głebokosci,stopnia mineralizacji gleby etc.
dziuba8024 Napisano 7 Wrzesień 2008 Autor Napisano 7 Wrzesień 2008 dzieki kolego ja chodze na diskr. 1 fabrycznej przed chwila w dziale identyfikacji poprosilem o indetyfikacjie miejscowki jak myslisz czy tym sprzetem mam szanse wyciagnac cos wiekszego bo nic nie moge traficpozdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.