Gość Napisano 18 Luty 2004 Napisano 18 Luty 2004 Witam!Zamierzam zmontować to cudo i na początek prosiłbym o podanie pełnych oznaczeń scalaczków.Dziękuję i pozdrawiam
proscan Napisano 18 Luty 2004 Napisano 18 Luty 2004 Ten schemat to Fisher VLF 555. Pełną dokumentację udostępnił niedawno ALL (poszukaj na tym forum), więc robienie tego wykrywacza na podstawie schematu z mojej strony uważam za conajmniej niecelowe. Schemat o którym piszesz jest może mało czytelny (niska rozdzielczość ze wzgledu na mało miejsca na serwerze), ale co jak co opisy scalaków są wystarczające.powodzenia,proscan
Gość Napisano 19 Luty 2004 Napisano 19 Luty 2004 Przepraszam, niedczytałem (te małe literki pod US11 to CA3080 ;-), pewnie więc 313D to też UC, 741 to wiem, to LM741 ;-))), no i mam nieduży katalog scalaczków, no i jeszcze komp mi się wieszał i ni jak nie dało się po ludzku czytać fora. Ale mam już nowy cooler. Poszukam strony ALL'a. Dziękuję.Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.