dziuba8024 Napisano 2 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2008 witam jestem z lubuskiego chetnie bym z kims pokopal jak cos planujecie dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 z kąd jestes??? ja jestem kostrzyn i legnica na weekendy i wakacje w kostrzynie a tak to w legnicy. to moje gg 9010657 czekam na kontakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rabat Napisano 14 Wrzesień 2008 Share Napisano 14 Wrzesień 2008 ejni ja jestem z legnicy i możemy jakoś sie zgadać i wyskoczyć na pole jeszcze pewnie damianlca by sie wybrał jak coś to soboty. moje gg6987129 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymek7 Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Witam jestem Z Kostrzyna Nad ODRA chetnie sie dolacze na wykopki w Lubuskim pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejni Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Coś czuje ze bd rycie i to niezłe w marcu ;] ekipa spora się szykuje ;] jak co to pisac na gg do mnie 9010657 szukam osób do kopania z Legnicy jak i z Kostrzyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.