Marcin Pe Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Takie to politycznie poprawne paskudne czasy, gdybym podał tytuł książki, o której chcę napisać, to popełniłbym reklamę strony www owej książce poświęconej, i pewnie mod by usunął... Kto jednak czytał, wie o co chodzi. Batalion Wojska Polskiego z A.D.2007 wehikułem czasu rzucony pod Mokrą 1 września 1939...Opinie, wrażenia? Kto czytał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hOOpOe Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Był kiedyś wątek na tema tej książki, ale nie mogę go znaleść;/ ale ogólnie mnie się podobała. Aczkolwiek zakończenie pozostawia swego rodzaju niedosyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ruprecht Napisano 1 Wrzesień 2008 Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Bylo juz;http://www.odkrywca-online.com/misz-masz-okladka-,608990.html#608990Ksiazka fajna, tylko koncowka jakby taka na szybkiego:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.