Hermanos Napisano 1 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2008 Witam. Mam łuskę 20 mm ale w kiepskim stamie. Chciałbym odczytać napis jaki powinien być wybity na spodzie, ale jest on zupełnie niewidoczny/nieczytelny. Pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Huckelbery Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 ja w takich sytuacjach przecieram papierem ściernym wodnym na mokro.długo to może zająć ale efekt zajefajny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian-szabla Napisano 7 Styczeń 2009 Share Napisano 7 Styczeń 2009 gabka polerska gradacja 2500 , do kupienia w sklepach z narzedziami gwozdziami itp cena ok 2.50 polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin887 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Woda z kwaskiem cytrynowym tylko nie za długo bo czerwona się zrobi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 10 Styczeń 2009 Share Napisano 10 Styczeń 2009 Maczaj w tłuszczu (np. olej lniany) potem szczotkowanie szczotką mosięzną o cienkim włosiu. Jak coś jeszcze zostało to się pojawi. Niwe wrzucaj do kwasu bo po prostu wyżre... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buka Napisano 31 Styczeń 2009 Share Napisano 31 Styczeń 2009 Ja robie to elktrolizą i na małym napięciu i małym zasilaczu cos miedzy 3V a 7V przy 0,5 A i wychodzi świetnie w małym słoiku jako elektrolitu żywam wody z soda oczyszczoną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.