arwa Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Festung - zanieś zdjęcia do redakcji Wiadomości Gubińskich - powinni zamieścić z jakimś odpowiednim artykułem/komentarzem - może ktoś sobie przypomni że sąsiadowi nagle zniknął piesek, a że pies charakterystyczny to może coś z tego być...
d.jack Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Kurcze, tak jak pisałem wcześniej są ludzie bez serca i bez podstawowych instynktów człowieczeństwa!!!SERCE mnie boli jak to czytam i jestem z Wami ludziska!!!Sam mam w chacie syjamka/kotka i bardzo go kocham!!!!!Zastanawiam się jak taki głupi MLOT mógł skazac psiaka na śmierc w męczeństwie!!!Przerąbane!!Mam nadzieje ze kiedys doczekam takiej chwili, że tak jak w USA bedzie policja dla zwierząt i wtedy namierzą skubańca i odczuje to na własej skórze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
festunguben Napisano 6 Wrzesień 2008 Autor Napisano 6 Wrzesień 2008 Arwa - wysłałem zdjęcia z opisem na meila do redakcji Wiadomości Gubińskich, może je opublikują i coś z tego wyniknie...obyPzdr.
LUK Napisano 18 Wrzesień 2008 Napisano 18 Wrzesień 2008 Co do tych zdjęć-serce się kraje...Ten kto zdolny jest do takich czynów nie jest człowiekiem...Zatłuc to moło!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.