Skocz do zawartości

Do czego zdolni są niektórzy ludzie :(

festunguben

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Festung - zanieś zdjęcia do redakcji Wiadomości Gubińskich - powinni zamieścić z jakimś odpowiednim artykułem/komentarzem - może ktoś sobie przypomni że sąsiadowi nagle zniknął piesek, a że pies charakterystyczny to może coś z tego być...
  • Odpowiedzi 55
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Kurcze, tak jak pisałem wcześniej są ludzie bez serca i bez podstawowych instynktów człowieczeństwa!!!SERCE mnie boli jak to czytam i jestem z Wami ludziska!!!Sam mam w chacie syjamka/kotka i bardzo go kocham!!!!!Zastanawiam się jak taki głupi MLOT mógł skazac psiaka na śmierc w męczeństwie!!!Przerąbane!!Mam nadzieje ze kiedys doczekam takiej chwili, że tak jak w USA bedzie policja dla zwierząt i wtedy namierzą skubańca i odczuje to na własej skórze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 2 weeks later...
Napisano
Co do tych zdjęć-serce się kraje...
Ten kto zdolny jest do takich czynów nie jest człowiekiem...
Zatłuc to moło!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie