kompdjk Napisano 30 Sierpień 2008 Autor Napisano 30 Sierpień 2008 Profesjonalny wykrywacz metali z dyskryminatoremCS300 firmy Velleman Belgia czy ktoś zna ten sprzęt proszę o opinie
walker69 Napisano 5 Wrzesień 2008 Napisano 5 Wrzesień 2008 Nie kupuj tego! W tej samej cenie masz teraz ACE150 - sprawdzony i popularny sprzęt na początek. To jest to samo co MD-3010, znajdziesz tu opinie o tych wykrywaczach.
guzi_2006 Napisano 18 Październik 2011 Napisano 18 Październik 2011 Mam tego wellmana, wykrywka ma tryb zwykły all metal (piszczy na metalu bez machania cewką),i kolory(tu trzeba machać lewo prawo) i powiem ze kupiłem używkę za 350 zł to mój 3 wykrywacz jest dobry na małe przedmioty ale ja używam go do militarki zasięg na all metal to ok 80 cm a na auto pokazuje z 1 -1,20 metra na początek na militarke może być ace 250 nie ma lepszego zasięgu .co do kolorów to nie używam tego ,bo sam nie wiem o co biega raz pokazuje monete raz co innego . Lubi świrować czasami tzn Często go zeruje na gruncie bo delikatnie piszczy, poza tym jak macie tylko 350 zeta to warto go kupić jak macie 700zł to midasa lepiej
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.