Abram Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Witam wszystkich.Jakiś czas temu zaraziłem się pasją poszukiwania tzw skarbów" interesuje mnie szczególnie druga wojna.Posiadam już małą kolekcje militariów związanych z tym okresem.Zdobyłem je szczególnie dzięki życzliwości znajomego poszukiwacza.Niektóre znalazłem tak po prostu na ziemi inne zaś zachowały się w piwnicach i na strychach starych domów.Jednak chcę się usamodzielnić i nabyć własny wykrywacz którego jeszcze nie posiadam.W tym temacie jestem kompletnie biały na temat wykrywaczy nie wiem zasadniczo nic a chcąc sobie sprawić taki sprzęt muszę zasięgnąć informacji u znawców tematu.Jestem zainteresowany szukaniem tzwmilitarki" odznak monet itp.Na cel ten przeznaczyć mogę ok 1500zł.Proszę o krótką charakterystykę opisywanego sprzętu.Poradżcie mi jakiej firmy sprzęt jest odpowiedni co potrafi i oczywiście czy taka suma jest odpowiednia.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.