blaszak Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Czy ktoś z szanownych kolegów mógłby podać jakieś własne,sprawdzone już ustawienia na tryb dynamiczny w Proximie??Chodzi mi o to aby wyłapać kolorową drobnicę,ale również nie pominąć większego żelastwa głębiej.Z góry dziękuję i pozdrawiam!
SaperDębica Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 Witam. Najlepiej to dynamika+statyka szukaj jak Cie zelazo interesuje i kolorek. Ja chhodzilem najpierw w dynamice ale bardzo szybko zmienilem wlasnie na polaczenie tych dwoch trybow. Dyskryminacja -40 Czułość zalezy od terenu, zwykle ok 35. Nic specjalnego z ustawieniami nie wymyslisz. Wedlug mnie takie sa bardzo dobre. Pozdro
blaszak Napisano 29 Sierpień 2008 Autor Napisano 29 Sierpień 2008 Będzie to mój pierwszy wypad z Proximą,a teren gdzie jadę jeszcze niezłe fanty oddaje więc nie chciałbym nic przegapić.
kopijnik2 Napisano 29 Sierpień 2008 Napisano 29 Sierpień 2008 potrenuj na podwórku...pojedziesz bardziej doświadczony... SaperDębica - Dyskryminacja -40 i co wychodzi"?
blaszak Napisano 30 Sierpień 2008 Autor Napisano 30 Sierpień 2008 Czy ktoś mógłby podać sprawdzone ustawienia na tryb dynamiczny??
J@cekW Napisano 30 Sierpień 2008 Napisano 30 Sierpień 2008 Czułość 30dyskryminacja -40sygnał wiodący poziom 150ton sygnału wiodącego 4005 tonów lub program (polecam własne ustawienia programu)wzmocnienie audio 2to tyle.pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.